2016. szeptember 22., csütörtök

Exkluzív - A székely terrorvádban kulcsszereplő Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István adott interjút oldalunknak

Kicsoda Dr. Ing. Sebestyén Teleki István? Milyen összefüggésben van az ő személye a székely terrorvádként elhíresült, kézdivásárhelyi nemzeti radikális fiatalokat, HVIM tagokat érintő büntetőeljárással? Volt-e találkozás közöttük, hogy zajlott a találkozás, miről szólt a találkozás, ha volt egyáltalán? Milyen messzire ér el a román titkosszolgálat keze? Ezekre és számos egyéb kérdésre is fény derül az alábbi skype-interjú keretében. 







Kapcsolódó: Elkezdődött Beke István és Szőcs Zoltán ügyének alapfokú tárgyalása (itthon.ma)

16 megjegyzés:

  1. Embert barátjáról, az ügynököt ügynöktársáról ismerni meg?
    Erről szól, Csibi Barna ez a "tényfeltáró" interjú???

    Sajnálom, hogy egykor Csiby Károly meggyőzőött, hogy segítsek Magán!
    Nem érdemelte meg!
    Az Úristen legyen kegyelmes Magához!

    Dr.Ing. ellen "perdöntő" bizonyítékok vannak.
    Csak idő kérdése, hogy útjára engedem-e őket.
    S főleg annak kérdése, hogy Dr.Ing. LEÁLL-E a hazudozásban, rágalmazásban, aljasságban, vagy folytja.

    Idemásolom azt az üzenetet, amelyet a következő címen is megtalál, ahol a Dr.Ing. szennyére adtam UTOLSÓ üzenetet:
    http://ujmagyarverszovetseg.network.hu/blog/uj_magyar_verszovetseg_klub_hirei/mi-a-velemenyem-a-budahazy-ugyrol-dr-ing-sebestyen-teleki-istvan

    ÉS AMI ÍGY SZÓL:

    VálaszTörlés
  2. UTOLSÓ ÜZENET DR.ING.-NEK

    Innen üzenem a Dr.Ing.-nek, hogy:

    EDDIG VOLT, NINCS TOVÁBB!
    Nekem bizonyítékaim vannak a „Dr.Ing.” ellen, NEM IS EGY, LEGALÁBB EGY FÉLTUCAT!!!
    Dr.Ing.-nek viszont ellenem semmije sincs a hazugságain, rágalmain kívül!
    Európában ma örömmel vesznek minden „fülest”, híradást egy potenciális terroristáról, EGY „AKTÍVRÓL” MÉGINKÁBB!!! S így valószínűleg nagy érdeklődéssel fogják olvasni, milyen terveket szőtt és sző Dr.Ing., de úgy, amint azt Soros György teszi:
    bársonyszékből, jó megélhetés mellett MÁSOKKAL SZERETNÉ ELVÉGEZTETNI/KIVITELEZTETNI A TERVEIT. És közben Szupernapoleonnak, Szupernagysándornak, no meg – gondolom – Szupersorosgyurinak vagy Szuper-Abu-Bakr-al-Bagdadi-nak képzeli magát – (persze minden esetben a név elé kell illeszteni a „Dr. Ing.” méltóságjelzést! No, meg a „Teleki” nemességeredet-nevet, amit házasság útján szerzett…)
    Mi több: a Beke István és Szőcs Zoltán "csőbehúzása" is Dr.Ing.-"mű" volt.
    Ezt, ha akarná, akkor sem tudja letagadni, mert az ártatlan székely fiatalok letartóztatása és az ellenük folyó eljárás vádiratában explicite szerepel a neve is, de az az időpont és helymeghatározás is, amikor a Dr.Ing. Csíkmadarason épp a HVIM-es fiatalok csőbehúzásán munkálkodott, amiről saját bevallása szerint „emlékeztetőt” is szerkesztett, írt és szétosztott…
    A Vádirat elérhető az interneten! (lásd még e szöveg végén!)
    A vádiratban emlegetett „STI” nem más mint Sebestyén Teleki István!!! Mert 2015. aug. 19-én Csíkmadarason más STI nem beszélt majd 5 órán át a HVIM-esekkel!!!
    A „modora”, szóhasználata”, kedvenc szavai, kifejezései, stb. alapján, amelyek visszaköszönnek a Vádiratban, egy fél képzett szövegszakértőnek is gyerekjáték lenne beazonosítani az „STI” és a „Sebestyén Teleki István” azonosságát
    Mi akkor találkoztunk a HVIM-esekkel, amikor STI-tól jöttek!
    S akkor el is mondták a rákérdezésemre, hogy mi történt. Elmondták, hogy teljesen eszement elképzelései vannak az itteni helyzetről Sebestyénnek.
    Elárulom Dr.Ing., hogy a Maszol újságírója is megkeresett az Ön szerepével kapcsolatban a Beke-Szőcs ügy és a Vádirat kapcsán. Egyebek mellett, amiről tájékoztattam, a következőket is közöltem vele – arra a kérdésére, hogy engem zaklatott-e a DIICOT, a SRI vagy a rendőrség:

    VálaszTörlés
  3. (folytatás - a karakterszám-korlátozás miatt!):


    „Nem. Egyáltalán nem. És én ezt is beszédesnek tartom, mert afelől kétségem sincs, hogy mi is "képben voltunk" és vagyunk. Lehet, hogy már Csíkmadarasra "oda voltunk tervezve", csak Sebestyénnek engem nem sikerült oda csapdába csalnia. Én már akkor tudtam, augusztus 18-án, hogy valami "bűzlik" Sebestyén akkurátusan előkészített csíkmadarasi helyszíne körül!
    És erről Szőcs Zoltánt is figyelmeztettem, mert szegény Zoltán nagyon becsületesen előbb kikérte a véleményemet, hogy van-e ellenvetésem, hogy ők Sebestyénnel Csíkmadarason találkozzanak.
    Természetesen azt mondtam, hogy nincs, de figyelmeztettem, hogy nekem Sebestyén gyanús, és nagyon vigyázzanak, mert ott, a csíkmadarasi helyszín körül valami bűzlik.
    Annyi foganatja volt is ennek, hogy végül nem az alaposan előkészített helyszínen beszélgettek (a tűzoltóság emeleti tanácstermében), hanem Szőcsék kérésére a falun kívül, a polgármester által "biztonságosnak" mondott valami nyaralóféleségben vagy annak az udvarán/kertjében.
    De a jelek szerint ez az eshetőség is be volt valamiképpen "tervezve" Sebestyén vagy a Hatalom, illetve mindkettő részéről!”
    Nos, Dr.Ing.!
    Akarja még folytatni a mocskos „munkáját”? VAGY LEÁLL???
    Ha akarja, NEM LESZ KEGYELEM, ÉS KIPAKOLOK ÖNMÉLTÓSÁGOD Dr.Ing.-SÉGÉRŐL MINDENT, AMI BIZONYÍTJA, HOGY…vagy terrorista, vagy ügynök, vagy mindkettő!!!
    NOS: töprengjen, meditáljon, hogy mit is lehet kipakolni egy olyan emberről, aki eddig mindenhonnan kirúgatta magát, miután megismerték, mit ér a bőre, ÉS AKI SZEREPEL AZ OMINÓZUS VÁDIRATBAN!!!

    A VÁDIRATOT e szöveg olvasói magtalálják a következő helyek valamelyikén:

    1.
    http://issuu.com/lazarlehel/docs/rechizitoriu_structura_centrala?e=19136423/35880275

    2.
    Kereshető formában (felismertetett szöveggel) a következő MegaDrive-os címen:
    A linket csak be kell másolni/írni egy böngészőbe + Enter, és máris helyben vannak!
    Könyvtár neve (ahová a linkkel érkezni fog):
    „A VÁDIRAT”
    LINK:
    https://mega.nz/#F!MtAwUQxI!pUGkfRkChD3AeEI4Cfmmng


    Teljes, abszolút megvetéssel DR.ING. iránt:
    Horváth Alpár

    VálaszTörlés
  4. Alpár, azért ennyire nem kell hisztérikának lenni, bakker. Mi van veled? Szerinted, ami itt elhangzott, az nem Istvánék esélyeit növeli? Nem is értem, mi a problémád. Az, hogy ti Sebestyén Istvánnal egymást kölcsönösen ügynöknek tartjátok, senkit sem érdekel. Az, hogy a fiúk kiszabaduljanak, mindenkit érdekel. Itt az a legfontosabb információ, hogy a DIICOT hangfelvétele, egy, az ominózus tárgyaláson személyesen résztvevő személy szerint, vagy nem létezik, vagy megcsinált, mert az azon szereplő mondatok nem hangzottak el, sőt, mondhatjuk, hogy köze nem volt ilyesmihez. Vagy hogy tulajdonképpen a SZÖT-ről, annak terveiről akartak tárgyalni a fiúk, és erre csapott le a DIICOT, ez nem fontos információ? Most komolyan, ezen akadsz ki?

    VálaszTörlés
  5. Inkább azon kéne az agysejteket járatni, hogy mit lehet ebből kihozni. Hogy tudna Sebestyén tanúvallomást tenni? Ki tudna még tanúvallomást tenni? Ha a DIICOT-ot megfogjuk, hogy hangfelvételt fabrikált, annak már következményei lehetnek. Annyiban megegyezhetünk, hogy Sebestyént Svájc nem vonta semmilyen intézkedés alá. tehát szerintük nem követett el semmit. Hacsak nem egész Svájc román ügynök. Na. Kapj a fejedhez.

    VálaszTörlés
  6. Alpàr bemàsolta ide a legutobbi ràgalmazo cikkét. Allandoan azzal fenyegetözik, hogy megdönthetetlen bizonyitékai vannak ellenem, melyek szerint én terrorista vagyok. Ezekkel a bizonyitékokkal fenyegetözik màr egy éve. Ezekre a bizonyitékokra hivatkozva, melyeket sosem mutat be, irogatja a ràgalmazo leveleit. Akinek van egy csepp esze nem terjeszti a leveleit, mert egyböl érezhetö, hogy csak a bomlasztàs a céljuk. Egyébként a Hun-Magyar Vérszövetség mozgalom tagjai is megkaptàk Horvàth Alpàr Szilamér leveleit és elküldték nekem, En csak a facebook oldlalamra kitett rövid cikket és a Csibi Barna àltal készitett interju 3 részéhez a youtube linket küldtem el nekik. Tegnapelött meg is jött a mozgalom itélete: Horvàth Alpàr Szilamér ràgalmazó hadjàratot folytat és pont e miatt ügynök gyanus!
    Kivànok tovàbbi jo szorakozàst Alpàri Alpàr. De ez a szorakozàsod rendkivül kàrtékony a székelység szàmàra! Tovàbbra is fenntartom a javaslatom, hogy az ujsàgcikkeidet megjelenés elött 2 vagy 3 föszerkesztö helyettes ellenörözze. Olyan ràgalmazo cikkeket jelentetsz meg, hogy az ujsàgod méltatlan a Székely Önrendelkezési tanàcs médiàja lenni. Semmilyen komoly ügyet nem képviselhet egy olyan ujsàg, mely ràgalmaktol hemzsegö cikkeket enged meg magànak a föszerkesztö tollàbol. Kivànok neked, mint mindig, jo gyogyulàst! Habàr erre sajnos nincs sok remény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, Sebstye "úr"! Mostanig nem volt gyomrom a hazudozásait meghallgatni, csak másodkézből értesültem, hogy mik vannak benne.
      DE:
      HA ÉN VAGYOK AZ ÜGYNÖKGYANÚS, AKKOR KÉSZÜLJÖN: A ROMÁN, SVÁJCI ÉS A MAGYAR TERRORELHÁRÍTÁS IS MEG FOGJA KAPNI AZ ÖN ÁLTAL NEMLÉTEZŐNEK SUGALLT BIONYÍTÉKOKAT, AMELYEK LÉTEZŐEK (EMLÉKEZZAN CSAK, MILYEN KIKÉPZŐTÁBORBA AKART ENGEM ÉS BORSOS GÉZÁT MEGHÍVNI, ÉS OTT VIZSGÁZTATNI A HVIM-ESEKKEL EGYETEMEBEN??? "KAPISGÁLJA" MÁR, HOGY AZ "AGENT PROVOCATEUR", AZ NEM HAZAFI, MÍG EGY ÉPESZÚ HAZAFIT MÉG NEVEZHETNEK TERRORISTÁNAK, MÉGHA NEM IS AZ. ENNYI. A TÖBBIRŐL HIVATALOS ÚTON FOG ÉRTESÜLNI! "Auf das niemals-Wiedersehen, Herr Agent-Provocateur!"

      Törlés
    2. PHOWARD ujra Horvàth Alpàri, aki ezért kapja a fizetését, hogy különbözö személyeket ràgalmazzon. Nem reagàlok a hitvànysàgaira, mert el se olvasom. Az ide irt büzös hànyadékànak az eltörlése az oldal müködtetöjének feladata.Sokkal jobb lenne, ha a különbözö honlapok làtogatàsa helyett a pszichiàterét làtogatnà gyakrabban. Tavaly még könyörgött nekem, hogy vigyek neki különbözö dilibogyokat, mert nincs pénze fizetni a betegbiztositàst és e miatt képtelen 100%-ban kifizetni a dràga gyogyszereket. Kapott tölem az orovosi kezelösi papirjai ellenében egy sporttàska dràga svàjci gyogyszert.
      Igy köszöni meg. Normàlis ember ilyent nem tesz, hanem hàlàs marad egy életre. De Alpàri valoszinüleg ellenkezö parancsot kapott.

      Törlés
  7. Az oldal fogyatékossága miatt a hozzászólásom (VÁLASZOM SEBESTYE ÚRNAK) alább következik 2 részben, mert egyben ez a fogyatékos oldal nem engedélyezi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosítés: mint alább kiderül, végül még két részben se ment be a sz9veg, ezért lett 3 belőle!

      Törlés
  8. 1. rész

    Megjegyzések, pontosítások hazugság-leleplezések az ún. "segítő szándékú" (valójában az "agent provocateur"-t segítő) Sebestyén-interjúhoz

    Mostanig nem volt gyomrom a „Dr.Ing.” Csibi Barna által támogatott hazudozásait meghallgatni. Csak másodkézből értesültem, hogy mik vannak benne. De már oly nagy „terítésben” terjesztik, hogy kénytelen voltam rávenni magam, hogy egy meghallgatásra sem érdemes ember hazugságait mégis meghallgassam, és megcáfoljam. Ha pedig e cáfolat „bizonyítékait” is kéri valaki, készséggel, „postafordultával” megküldöm – bárkinek! (Itt csak azért nem közlöm, mert attól tíz méteres lenne a szöveg!)

    A Csibi Barna kezdeményezte interjú minden jelentéktelen apróságára nem térek ki.
    CSAK A LÉNYEGESEKET KOMMENTÁLOM:

    - nem a "betegségem miatt" nem írtam a lapomba 2006 tavasza és 2015 februárja között, hanem azért, mert (a 2006-os áprilisi Mo-i választások után) elveszítettem a hitemet a cikkírás értelmében - abban, hogy az bármilyen pozitív hatással lenne az olvasók tömegeire, s mindenben, a pártokrácia rémisztő uralma miatt (Gyurcsány 2. választási győzelme, az RMDSZ haladása mint "kés a vajban", az SZNT-beli árulás /Izsák Balázs/ stb.)
    - a vármegyésekkel való kapcsolatfelvétel ötlete a feleségemtől származott, és Borsos Gézával közösen tárgyaltunk velük már 2015 májusától kezdve - a Székely Önrendelkezési Tanács létrehozása érdekében/ügyében, tehát HAZUGSÁG, AMIT SEBESTYE "ÚR" MOND. A vármegyésekkel Csiby Károly személyesen tárgyalt a kézdivásárhelyi könyvbemutatója ügyében!
    - Sebestye úr abban is HAZUDIK, hogy a SZÖT magját Tusnádfürdőn vetettük el (júlusban). Az ötlet kizárólag az enyém volt. És még 2015. április 29-i levelemben beszéltem erről (ez levelekkel bizonyítható!) Borsos Gézának (Sebestyénnek csak Cc-zve!), Borsos Géza SZNT-vel kapcsolatos keserű tapasztalatai nyomán én kezdeményeztem a SZÖT létrehozását - eredetileg SZAT ("A" - autonómia) néven.
    Tusnádfürdőn Sebestye úr valóban erőlködött valamin, de az az "erdélyi autonómia" fogalmával írható le. Ennek kapcsán ott vitája is volt velünk. Különösen Benkő Emőkével, aki keményen visszautasította az ötletet!
    - Az igaz, hogy az "autonómia" szóhasználat helyett Sebstye úr is javasolta az "önrendelkezés" szót, de ebben főleg Borsos Géza észrevétele és tanácsa volt számomra - mint fő szervező számára - a döntő!
    - TEHÁT: a HVIM-esek "a képbe" nem Tusnádfürdőn kerültek be, hanem sokkal korábban, és nem Sebestye úr javaslatára!
    Ezt bizonyítja a Székely Időben megjelent munkatársként szereplésük időpontja(i) is, mert több szakaszban léptek be újabb munkatársak közülük a Székely Idő gárdájába. Az első szereplésük a 2015/14-es lapszámban a 2. oldalon található, amely lapszám 2015. június 22-én került nyomdába - időben nagyon sokkal a tusnádfürdői találkozó előtt!!!
    Pl. a 2015-06-23-i HVIM-es munkatársak (tehát jóval a Tusunádfürdő-i beszélgetés előtt!!!):
    Beke István, Demeter Zsolt, Fosztó László, Hodor István, Kádár László, Lukács Tímea, Máthé Konrád-József, Nagy Zoltán, Pataki Zoltán, Salamon Csaba Attila, Soós László, Szabó Ottó.
    - HAZUDIK Sebestye úr, hogy az én (kényszerű helyzet, lapzárta-csúszás szülte) helyszín- és találkozóidőpont-módosításom "nem tetszett a HVIM-eseknek". Ezt SMS-váltással tudom bizonyítani. Mi több: Szőcs Zoltán becsületesen kikérte a véleményemet, hogy van-e kifogásom az ellen, hogy ők a 2. helyszín és találkozó előtt találkozzanak Sebestyével, amire én természetesen nem mondtam nemet, csak felhívtam a figyelmét arra, hogy vigyázzanak, mert nekem gyanús a Sebstye akkurátusan előkészített helyszíne és egyáltalán a Sebestye szándáka-célja az egésszel!

    VálaszTörlés
  9. 2. rész

    - Sebestye durván hazudik, amikor azt mondja, hogy én "gyógyszereket" kértem tőle. Az orvosi papírjaimat, amelyek egy magam kezdeményezte orvosi kivizsgálás eredményei voltak (én kértem meg a családorvost, hogy adjon "küldőpapírt" egy pszichiáterhez, mert 1999 óta - az akkori feleségem "ügyködése" nyomán – az olyanok, mint Sebestye, engem "mániás depresszióval" vádolnak, s épp ezt a megalapozatlan vádat akartam orvosi papírral cáfolni!!!) ÉPP SEBESTYE KÉRTE (TUDTA Ő MÁR AKKOR, HOGY MIÉRT, mert noha azzal áltatott, hogy a laboreredményeimet a felesége "behatóbban" tudja értelmezni, ez a "behatóbb" ELEMZÉS aztán soha nem történt meg mégsem!!!)
    - Sebestye úr ARRÓL, HOGY CSÍKMADARASON MIT BESZÉLTEK, ISMÉT HAZUDIK, MERT: ENNEK A MEGTÁRGYALANDÓ POONTJAIRÓL EGYÁLTALÁN NEM EGYEZYTETTÜNK (ő csak később írta "puccsolási kísérletes” augusztus 23-ki levelében Borsos Gézának és Benkő Emőkének, hogy a csíkmadarasi találkozóról "emlékeztetőt" készített, amit minden HVIM-es megkapott, s reméli, hogy mi is - mármint Géza és Emőke által én is...). Ezt épp a "puccsolási kísérletes" LEVELEIVEL TUDOM BIZONYÍTANI - főleg a 2015. aug. 23-ival! (2015 augusztus 18-ai és aug. 23-ai puccsolási kísérlete)!
    - Sebestye abban is hazudik, hogy ő a csíkmadarasi találkozón a SZÖT sikerén ügyködött volna. Egyrészt saját erdélyi "pénzbeli kintlevőségei" behajtására akarta rávenni a HVIM-eseket, másrészt terrorakciókra, amelyek tételei/ötletei valószínűleg pontosan "lejegyeztettek" a szolgálatos besúgó (Sebestye vagy a koronatanú?) tanúvallomása nyomán a Vádiratban. És ez Sebestyét minősíti, nem Szőcs Zoltánékat, akik csak asszisztáltak a Sebestye-szónoklatokhoz és „utasításokhoz”, és legfönnebb úgy tettek, mintha komolyan vennék…
    Hogy ez így volt, azt az is bizonyítja, amit csíkmadarsról megérkezve Szőcs Zoltán öccse mondott: "Ennek a svájci uraságnak eszement és valóság- és esélylehetőségeket egyáltalán nem ismerő vad ötletei vannak, s azokat akarja velünk, mint hasznos balekokkal kiviteleztetni, miközben ö ül a zürichi bársonyfotelében".
    - mint vallja: a svájci kihallgatáson (mint előtte és utána úton-útfélen) beszélt a "betegségemről".. Itt is "csúsztat" Sebestye ügynök avagy "agent provocateur" úr, mert milyen "betegségről" is beszél??? Arról, hogy a fiatalon meghalt nővérem halála után depresszióba estem 1993-ban, és évekbe telt, míg ebből "kimásztam"??? És még valami: csak a tőrőlmetszett gazembereket nem szokta utolérni depresszió soha az életükben, mert azok annál "balagyféltekésebbek" és önérdekkeresőbbek! Minden valamire való alkotó a világon, legalábbis azok 90%-a átesett legalább egy depresszión, mert ez a "jobbagyféltekésség" velejárója. Ezért rettegett Sebestye úr, mint az ördög a szenteltvíztől, amikor a munkatársakat jobb-bal agyfélteke-dominanciát mérő tesztnek akartam alávetni!
    (ÍGY SEM MEGY, LESZ MÉG EGY 3. RÉSZ!)

    VálaszTörlés
  10. 3. rész

    - HAZUDIK SBESTYE, hogy azért nem jött el Csíkrákosra, mert én váltam számára gyanússá. Nem! Az „egója” nem engedte! És épp fordítva van: azért nem mentünk el mi Csíkmadarasra, mert Sebestye úr vált számomra (!!!) gyanússá – már hetekkel korábbról!!! Ezt még az eme találkozó előtt megesett Székelyek Világtalálkozóján is megemlítettem közös barátunknak, Tóth Lászlónak, Csíkszeredában (bármikor tanúsíthatja!) – Benkő Emőke jelenlétében.
    - Az a "csúsztatása", hogy a lehallgatás talán a mi csíkrákosi találkozónkon történt volna, nos... profi ügynöki hazugság. Mert ott aztán semmi érdembeli beszélgetés nem volt, csak annyi, hogy a kiáltványunk neve "Csíksomlyói Kiáltvány" lesz. És azt - miután a HVIM kiszállt az együttműködésből – mi meg is valósítottuk október 17-én! És abban nem volt "terrorizmusra" való felhívás, így ennek előtárgyalásán sem lehetett – értelemszerűleg/értelemszerűen. Ha pedig mégis lett volna, akkor elsők között Borsos Gézát és engem tartóztattak volna le (mert már régi „hő” vágya ez a román hatalomnak!), ezzel szemben az egyik csíkmadarasi jelenlévő lett a Vádirat "koronatanúja" írásos vallomásával, amiben pedig csíkmadarasi eseményekről beszél - a Vádirat, és Sebestyén Teleki Istvánról – „ikszekkel” vagy anélkül.

    HORVÁTH ALPÁR, a Székely Idő főszerkesztője, a SZÖT kezdeményezője, egyik alapítója

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Horváth Alpári időközben rágalmazásért börtönt és többezer euró büntetést kapott. Rendkívül szavahihető alak ez az Alpári, egyeseknek, akik szintén ügynök gyanúba keverik magukat az Alpári támogatásával.

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés