2020. szeptember 16., szerda

Íme a bizonyíték, hogy oltani akarnak, mégpedig kötelezően és génvakcinával. A Nemzeti Választási Bizottság nem engedi a népszavazást a génvakcina kötelezésének tiltásáról, mert lehet, az "új koronavírust" csak az "gyógyíthatja".

Elutasította a népszavazási kezdeményezésemet a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) abban a kérdésben, hogy "Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés törvényben mondja ki, hogy emberiesség elleni bűncselekménynek minősül a génmódosított nukleinsav alapú vakcina igénybevételének kötelező előírása?"

A kérdés hitelesítését arra hivatkozva utasította el az NVB, hogy szerintük az Alaptörvény 8. cikk. (3) pontjában meghatározott tiltott tárgykörbe tartozik, konkrétan az Alaptörvény módosítására irányul.

"Abból a hipotetikus feltevésből kiindulva, hogy a kutatási és kísérleti eredmények alapján az új koronavírussal szemben kizárólag a kezdeményezésben nevesített védőoltással lehetne védekezni és annak forgalomba hozatalát az Európai Gyógyszerügynökség engedélyezné az Európai Unió országaiban, a népszavazás eredményeképp, az alkalmazás előírásának pönalizálása azzal a következménnyel járna, hogy az állam nem teljesíthetné az élethez és egészséghez való jog objektív intézményvédelmi oldalán megjelenő, élet- és egészségvédelmi kötelezettségét. A koronavírus közismert, jelentős halálozási rátája és annak ellenére, hogy bizonyítottan a veszélyeztetett csoportnak minősített idősek és krónikus betegséggel élők (pl. asztma, cukorbetegség, szívbetegség) esetében jóval nagyobb a valószínűsége a fertőzés súlyosabb lefolyásának, az egészségügyért felelős miniszter az NM rendelet 5. §-a alapján nem rendelhetné el a vakcina életkorhoz kötött kötelező védőoltásként való alkalmazását. Ugyanígy nem lenne lehetőség arra sem, hogy az NM rendelet 6. § szerinti, a megbetegedési veszély és annak elhárítása érdekében, jogszabályi felhatalmazás alapján az országos tiszti főorvos tegye kötelezővé az alkalmazást."

Az NVB továbbá megállapítja, hogy sérült az egyértelműség elve is, mivel a kérdés annyira komplex, hogy az emberek többségétől nem elvárható, hogy ezt megértse, így nem tudnának felelősen dönteni egy esetleges népszavazás során. 






















Kapcsolódó:

44/2020. NVB határozat - Váradi Barna magánszemély által benyújtott országos népszavazási kezdeményezés tárgyában (nvb.hu)


1 megjegyzés:

  1. Jokora bs. Magyarul:
    Geert van den Bossche:
    https://www.bitchute.com/video/D4x4WdtiXvaM/
    Prof. Dolores Cahill:
    https://www.bitchute.com/video/a45sWKDLJEHd/
    Ez az ules:
    https://www.bitchute.com/video/RqUlF8Ik9a0m/?fbclid=IwAR0HgdBJdVz9FwQ_fknUtCm54oQ_gOvNmXgmpSPolm6g66N5TU7xCsK81fE
    Az index hire – nem ertem de mindegy...gatesofhelle....a pfizerrel oltottak kozott terjed a delafrikai mutacio...hat persze.
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/az-oltottak-k%c3%b6r%c3%a9ben-terjed-igaz%c3%a1n-a-d%c3%a9l-afrikai-vari%c3%a1ns-izraelben/ar-BB1fyBim?ocid=msedgntp&fbclid=IwAR3CKD0cJBJreThjRfQqKNjc3j-mFMxLp2a4Fv5vxoMFFXtrD4XmjnwPofg

    VálaszTörlés