2020. december 9., szerda

Jelentsük fel Boldogkői Zsoltot!



Boldogkői Zsolt, az új koronaexoszóma vallás buzgó tanúja, aki onnan ismert, hogy nyilvános vitában szenvedett megalázó vereséget dr. Tamasi József és dr. Gődény György járvány és intézkedésszkeptikus, vírusrealista magyar orvosoktól, elvileg meggyőződésből, de azért némi anyagi érdektől is vezérelve (ugyanis az illető PCR tesztlabort üzemeltet, ami, valljuk be, napjainkban nem annyira rossz üzlet),  több internetes cikk tanúsága szerint mindenkit, kicsit, nagyot, öreget, fiatalt kötelezni szeretne az új koronaexoszóma ellen a Pfizer, a Moderna és az AstraZeneca gyógyszeripari multicégek által rekordidő alatt minden ellenőrzésen "átesett" ú.n. "vakcinájával" való beoltásra. 

Ezek a cégek egy újfajta technológiával, ú.n. nukleinsav alapú technológiával készítik ezeket az emberekbe bejuttatni kívánt anyagokat. Bill Gates, aki ezeknek a vakcináknak a fejlesztése mögött áll az alapítványával, tisztán elmeséli a saját honlapján, hogy ennek a technológiának a lényege, hogy nem a vírus antigénjét juttatják be a szervezetbe, hanem csak annak genetikai kódját, ami alapján maga a szervezet fogja előállítani (nyilván a szervezetben található "hozzávalókból") az antitestet. Ahogy ő fogalmaz, az emberi testet "vakcinaelőállító egységgé változtatjuk" ("Mit szükséges tudnunk a COVID-19 vakcináról" című bejegyzés a www.gatesnotes.com oldalon, Bill Gates hivatalos weboldalán).



Az külön elemzést érdemel, hogy ugyanezen vakcinák, kiemelten a Moderna vállalat vakcinája, amely vállalat még soha semmilyen más gyógyszeripari készítménnyel nem mutatkozott be a piacon, kizárólag a COVID-19 vakcina kifejlesztésére lett létrehozva, akár hidrogélt (nanotehnológiát hordozó gélt), és luciferáz enzimet (foszforeszkáló, egy szkennerrel kimutatható enzimet) is tartalmazhatnak dr. Carrie Madej amerikai orvos szerint. 

A "védő" oltás invazív orvosi beavatkozás, amihez (a jelenlegi magyar jogszabályi környezetben) az alany beleegyezése szükséges.  És, amint fennebb láttuk, a nukleinsav alapú vakcinák elképzelhető, hogy megváltoztatják az ember genetikai állományát, végleges "vakcinaelőállító egységgé változtatva" azt.

A Btk. 218 cikke, jelenleg, bünteti az olyan orvosi beavatkozást, amit az alany hozzájárulása nélkül végeztek, és ami az alany genetikájának megváltoztatásával jár. 

Következik, hogy Boldogkői Zsolt, azzal, hogy az új koronaexoszóma elleni vakcinákat kötelezővé kívánja tenni, és ezt nyilvánosan hangoztatja, megvalósíthatja a Btk. 218 cikke által előírt egészségügyi önrendelkezési jog megsértésének bűncselekményére való felbujtást. 

Kapcsolódó:

Kötelezővé tenné a koronavírus elleni oltást a magyar szakember (infostart.hu) 

What you need to know about the COVID-19 vaccine (www.gatesnotes.com)

Dr. Carrie Madej gondolatébresztő videója, amit a youtube folyton töröl.(ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nem sci-fi, 21. századi valóság - Dr. Gődény és dr. Tamas (az emberi faj képviseletében) élő adásban iskolázta le a reptilián Boldogkőit és Falust (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

45 megjegyzés:

  1. Hát téged sem fognak elrabolni az eszedért, ez nem kétséges... :D

    VálaszTörlés
  2. Minden mondatod arany...
    "megalázó vereséget dr. Tamasi József és dr. Gődény György járvány és intézkedésszkeptikus, vírusrealista magyar orvosoktól"
    Na, Gödény nem orvos. Tamási meg belgyógyász, szóval nem sok köze van a vírusokhoz.

    Aztán mégis miért baj, hogy a genetikai kód bejuttatásával a szervezet állítja elő a vakcinát?

    "akár hidrogélt (nanotehnológiát hordozó gélt), és luciferáz enzimet (foszforeszkáló, egy szkennerrel kimutatható enzimet) is tartalmazhatnak dr. Carrie Madej amerikai orvos szerint. "
    Oszt ki a faszom ez a Carrie Madej? Komolyan egy fogorvos? És mit jelent az, hogy tartalmazhat, baszod? Ja, tartalmazhat lószart is.. Nem az a lényeg, hogy mit TARTALMAZ?

    "a nukleinsav alapú vakcinák megváltoztatják az ember genetikai állományát, végleges "vakcinaelőállító egységgé változtatva" azt."
    Aztakurvaélet. Már hogy változtatná meg a genetikai állományt?

    Na. Szóval, a patikus meg a belgyógyász okoskodik olyanról amihez semmi közük, és hivatkoznak egy amerikai fogorvos feltételes módban megfogalmazott baromságára.
    Hmmm. A sarki zöldségest nem kérdeznétek még meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehoogy baj, ha a te szervezetedbe valami jó kis genetikai kódot belejuttatnak. Az első GMO (egy paradicsom) is így járt, mégse lett baja (nagyon). Ahogy elnézlek, a te genetikai állományod valóban "javításra" szorul
      .

      Törlés
    2. Csak halkan jegyzem meg, h epidemiológiát/járványtant tanult Tamasi a belgyógyászat mellett. Szoval nagyon is tudja, h mirol beszel. Bocsika!

      Törlés
    3. A WHO-hoz irt nyílt levelet Dr Bossche oltásfejlesztő, és ebben megkongatta a vészharangokat, követeli az oltások azonnali leállítását, és felhívja a figyelmet egy ismert jelenségre ami a vírusok immunmenekülése abban az esetben, ha milliárdos nagyságrendben használják az oltóanyagot. Ilyenkor ez az ismert jelenség rettentően felgyorsul, és a beoltott emberek olyan szörny vírusok terjesztőivé válnak, ami rendkívül gyorsan terjed, és egyre fiatalabb embereket fertőz meg, ami oda vezet, hogy végül kipusztítja a föld lakoságát. Ez a jelenség már elkezdődött mint látjuk, és egyre gyorsabbá válik, minél többet oltanak annál veszélyesebb lesz. Nagy a csend a kérdés körül.

      Törlés
    4. Az RNS nem genetikai kód az emberben, hanem a fehérjék szintézisét irányítja! Az emberben a DNS a genetikai kód, amibe az RNS semmilyen módon nem tud beépülni. Az eljárásnak semmi köze a GMO-hoz. Hozzászólás előtt nem ártana megtanulni az általános iskolai genetika alapjait!

      Törlés
    5. Azt írod, idézlek, " Minden mondatod arany" Ezzel egyet tudok érteni. Ám a te mondataid, gondolataid, egy láthatóan nagy érzelmi, és valljuk be értelmileg is összeomlott ember állapotáról árulkodik, mely bennem szánalmat kelt irántad. De ezen túl sokkal nagyobb a baj. Írásod nem a probléma megoldására irányul, hanem az egyébként is megalázott, becsapott, félelemben tartott embertársaink feszültségét fokozzák. Te ezt megbízásból teszed, vagy gyárilag vagy ilyen?

      Törlés
  3. Meg kéne már javíttatni az állatkert kerítését, vagy újranyitni Lipótmezőt.

    VálaszTörlés
  4. Valóban ilyenkor érzem kár volt bezárni az OPNI-t

    VálaszTörlés
  5. Ezekért a kommentekért jöttem!

    VálaszTörlés
  6. Jézus ereje! Ennyi marhaságot összehordani. Ülj vissza az iskolapadba és tanulj.

    VálaszTörlés
  7. Az igen. Nem elég, hogy anyádék minden bizonnyal testvérek, de ezt még megfejeled gyógyszerre ivással is. Más magyarázat legalábbis nincs erre az ámokfutásra, amit előadsz 🤣

    VálaszTörlés
  8. Jelzem, hogy a hamis vádért 3 év szabadságvesztés a büntetés. Titeket viszont teljesen jogosan lehetne feljelenteni, alávaló gazemberek vagytok.

    VálaszTörlés
  9. Hát, szőrőstalpú "barátom", az eszedért nem fognak ellopni.

    VálaszTörlés
  10. Kiegészítésként, hogy ba...k a falhoz: javaslom, hogy jelentsd fel a vírust is, mert az is megváltoztatja a sejt szerkezetét, "tartalmát". És nem ám kéréssel, könyörgéssel!

    VálaszTörlés
  11. Egyébként meg mi a re...s ló...sz közöd van Mo-hoz? Jelentgesd fel a magadfajtákat!

    VálaszTörlés
  12. A kezdőkép engem egy rákosista plakátra emlékeztet: jelentsd fel a szomszédodat. Mindegy, miért, csak jelents fel mindenkit. A másik, amire ez emlékeztet, a L'art pourt l'art Társulat híres mondata: Maaargit, nooormális?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ott a jobb oldalon náci kép is, egyenruhás náciról. Ez az ostoba tinó azt sem tudja, hogy néz ki a horogkereszt. Azt hiszi f betűre hasonlít... :D Eleve arra buzdít, hogy az orosz vkontakte oldalt használja mindenki a facebook helyett :D Azt se tudja melyik ideológiát hírdesse. IQ bozótharcos...

      Törlés
  13. Menjél dolgozni egy covid osztályra a haldokók közé...maszk nélkül... Kibaszottul ráértek feljelentgetni azokat akik az emberi életek megmentésén dolgoznak. Menjél szopjad egész nap a görény haverod faszát

    VálaszTörlés
  14. Félelmetes, hogy az emberiség több ezer éves múltja és fejlődése mennyire eredménytelen rengeteg embernél, de ahhoz bezzeg éreznek magukban elhivatottságot, hogy a maguk sötétségének teljes magabiztosságával hirdessék és propagálják a butaságukat.
    Tanulni, tanulni, tanulni! - nem pedig feljelentgetni.

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. http://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2021/03/boldogkoi-liberalfasiszta-rajongoi-fema.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Romániában él és a magyarokat, Magyarországot támadja, hamisan vádolja, az NEM magyar, hanem szőröstalpú román, hiába képzeli magát magyarnak!
      Te idióta pöcsköszörű!

      Törlés
  17. Amit írsz az komplett hülyeség.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  20. Szőrőstalpúkám, akkor jelentgessél fel Mo-n, amikor életvitelszerűen itt élsz, itt dolgozol (ha ismered ezt a fogalmat), itt adózol.
    Valóban tudni kellene, hogy hol a határ!

    VálaszTörlés
  21. Vigyázz: mind a rágalmazás bűncselekmény, mind az elkövetésére való felbújtás.

    VálaszTörlés
  22. Jó látni, hogy az orvosok ilyen alaposan próbálják kioktatni az autistákat a világ működésére, hogy blogot írni is megtanítják őket.
    Habár szerencséjére a vakcinatagadás még nem bűncselekmény, mint az oltásellenesség.
    Vigyázhatnának azért jobban is a románok, kiket tanítanak meg internetet használni.

    VálaszTörlés
  23. A lényeg, hogy a te szavazatod is számít, te határtalan barom.

    VálaszTörlés
  24. Nem fenneb hanem fentebb te kommunista román okádék. Tanulj meg magyarul ha már a magyarokat akarod megölni azáltal, hogy lebeszéled őket az oltásról és rábeszéled őket a vkontakte orosz oldal használatára ahogy a jobb oldalon található kommunista képen írod.

    VálaszTörlés
  25. Reptilian? :DDD ostoba román hulladék :D gyíkemberes balfasz...

    VálaszTörlés
  26. A vírusrealista nem oltásellenes... Látom kevered a vírusrealista, kommunista, náci meg tanú szavainkat. Tanulj meg magyarul te barna román...!

    VálaszTörlés
  27. Adatokat nem kiközölnek hanem közölnek. Tele van nyelvhelyességi hibával az egész weboldal és az orosz vkontakte használatára buzdít. Oroszszopó román féreg!

    VálaszTörlés
  28. Ez megy a Redneck rampage fb oldalra... :D buta segg:D

    VálaszTörlés
  29. Na meg a Grammar nazis of Hungary oldalra a rengeteg nyelvhelyességi hibáért és fogalmi tévedésérr, szótévesztésért :D ez egy aranybánya....

    VálaszTörlés
  30. Majd,ha visszatérsz a lélegeztető gépről,akkor újra írj ilyen kapirtális állatságot!Jogod van hülyének lenni neked is,ez állampolgári jog.A luciferáz nem foszforeszkál,hanem kemilumineszkál,te Barom!Ülj le,elégtelen!

    VálaszTörlés
  31. Érdekes, hogy miért nem a magyar kormányt jelntik fel a csököttagyúak, miért egy magánszemélyt!!! Nem Boldogkői olt, hanem a magyar egészségügy! Én biztosan viszont feljelentést tennék zaklatásért és hitelrontásért!!!! Plusz polgári perben 50 millió kártérítést is a nyakukba varrni!!! Mindenkinek joga van hülyének lenni, de ezt a jogot otthon gyakorolja, családja körében!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A skizofrén, tudathasadásos szarcsimbók még kimagyarázná magát.

      Törlés