2021. augusztus 30., hétfő

Feljelentést tett a Korona Igazsága a magyar kormány ellen az eü-söket mRNS injekcióra kötelező rendelet miatt


Öt oldalas feljelentést küldtem be a Budapesti Rendőrfőkapitányságra nevezett Orbán Viktor Mihály és ismeretlen tettestársai ellen, hivatali visszaélés és emberiesség elleni bűncselekmény tárgyában, az egészségügyben dolgozókat mRNS terápiás injekcióra kötelező kormányrendelet miatt. 

Feljelentésemben az Oviedói Egyezmény azon pontjára hivatkozom, amely leszögezi, hogy egészségügyi beavatkozásnak csak azután vethető alá bárki, ha abba szabadon, tájékozottságon alapuló beleegyezését adta. 

Valamint az Alaptörvény hátrányos megkülönböztetést tiltó passzusára is hivatkozom, lévén, hogy veszélyhelyzetben ugyan van a kormánynak lehetősége akár törvényekkel ellentétes dolgot is elrendelni kormányrendeletben, viszont nemzetközi jogot és Alaptörvényt akkor sem sérthet. 

Az emberiesség elleni bűncselekményt előíró, hivatkozott btk. szöveg a következőképpen hangzik:

“143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként 

b) a lakosságot vagy annak egy részét olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.”

Bizonyítékként az index.hu szélsőliberális, vírushisztis szennyportál cikkét csatoltam, amelyben az áll, hogy a magyar kormány 441 halálesetet ismer el közvetlenül az oltást követő egy hónapban. Levonom a következtetést, hogy ha 10,7 millió beadott oltás után egy hónap alatt 441-en haltak meg (ez csak az egészségügyi szervekhez oltás utáni nemkívánatos eseményként bejelentett halálozás), és akkor még nem tudjuk, hogy az oltást követő 2-8, 10, stb. hónapokban hányan haláloztak el, illetve, hogy hány haláleset volt, amelyik nem lett bejelentve az illetékes egyészségügyi szervhez, mint nemkívánatos esemény, kimondható, hogy egy bizonyos hányada az oltottaknak egészen biztosan el fog halálozni az oltás következményeként.

Mivel pedig a hivatkozott emberiesség elleni bűncselekményi tétel szövegében nem pontosítja, hogy akár százalékosan, akár másképp számolva hány személynek kell elhaláloznia vagy pusztulással fenyegetett állapotba kerülnie ahhoz, hogy a bűncselekmény megvalósuljon, következik, hogy akár egyetlen ilyen eset is már megvalósítja a bűncselekmény megkövetelt tényállási elemét. A lakosság egy részének (ezek az egészségügyben dolgozók) olyan életkörülmények közé kényszerítése (ez a "vakcinák" jogszabállyal kötelezővé tett felvétele), amely akár egyetlen személy pusztulásával fenyeget, máris kimeríti a fent hivatkozott emberiesség elleni bűncselekmény tényállását. 







A büntető feljelentés szövege bárki számára hozzáférhető és letölthető innen

Kapcsolódó:

441 ember halt meg oltás után egy hónapon belül Magyarországon (index.hu)

A betegek védelme érdekében az egészségügyi dolgozóknak most már kötelező az oltás (koronavirus.gov.hu)

2 megjegyzés:

  1. Jó lett. Még belerakhattad volna a vakcina kisérleti jellegét

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az külön csata volt. https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2021/06/noha-hosszu-tavu-mellekhatasai-valoban.html

      Törlés