2022. augusztus 1., hétfő

Hivatalos: kétszer oltott volt a tornaórát követően elhunyt gimnazista Debreczeni Ákos - megvan a kórbonctani jegyzőkönyv is


Miután a Budapesti Rendőr-főkapitányság azzal a szűkszavú magyarázattal utasította el a gimnazista Debreczeni Ákos tornaórát követően bekövetkezett halála ügyében tett feljelentésemet, amelyben a gimnazista által felvett mRNS injekciókat (ún. "oltásokat") jelöltem meg a halál egy lehetséges okának, hogy az "oltás" és így az "oltások" esetleges kockázata is önkéntes, természetesen panasszal éltem a nyomozást lezáró határozat ellen.

Meglepetésre a felettes szerv, a Budapesti IV. és XV. kerületi Ügyészség elfogadta a panaszomat és felszólítása nyomán a Budapesti Rendőr-főkapitányság ezúttal részletesebb nyomozást végzett, amelynek eredményét július 26-án közölték velem e-mailben.

A nyomozás megállapította, hogy az Újpesti Könyves Kálmán Gimnázium volt diákja, Debreczeni Ákos kétszer volt oltva COVID-19 elleni ún. "vakcinákkal". 

Debreczeni Ákos sport közben hirtelen szívmegállást, majd sikeres újraélesztést követően került a GOVKVI Gyerekszív Központba, ahonnan a Heim Pál Kórház Intenzív Osztályára helyezték át. A kórházi felvételt követő második napon Debreczeni Ákosnál fénymerev pupillákat tapasztaltak, fájdalominger nem volt kiváltható, ezért az agyhalál beálltát követően, szülői beleegyezéssel szervtranszplantációra került sor. 

A nyomozó hatóság kikérte az egyébként Merkely Béla oltáspropagandista által vezetett Semmelweis Egyetem I. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetétől a kórbonctani jegyzőkönyvet, ez alapján a halál oka a gimnazista esetében kétoldali gennyes tüdőgyulladás következtében kialakuló heveny szívmegállás, amely heveny szívinfarktushoz  valamint heveny ischaemiás (a szívizom elégtelen vérellátásával járó) agykárosodáshoz vezetett. Kísérőbetegségként a prosztatában heveny gyulladást találtak és ehhez társulóan a periprostatikus (prosztata és dülmirigy körüli) erekben thrombosist (rögösödés a vérben) is találtak. 

Az elvégzett boncolás alapján megállapítható (a Semmelweis Egyetem szerint), hogy feltehetően genetikailag örökölt szívbetegség által hirtelen fellépő szívhalál okozta néhai Debreczeni Ákos halálát. A COVID elleni ún. "védőoltás" szerepe a gimnazista halálában nem igazolható

Mivel a nyomozó hatóság, a Semmelweis Egyetem szakvéleménye alapján nem látja igazoltnak azt a feltevést, hogy néhai Debreczeni Ákos a kapott két oltás következtében halálozott volna el, a gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújában indított nyomozást megszünteti.

A nyomozó hatóság tovább kimondja, hogy szerinte a COVID-19 elleni injekciók mellékhatásai "az interneten széles körben megtalálhatóak", az ellenjavallatok is, és egyébként sem volt kötelező az injekció. A nyomozó hatóság fogalmilag és jogilag is kizárja annak lehetőségét, hogy egy nemzetközi szakemberek által kifejlesztett ún. "védőoltás" bevezetése és annak esetleges szövődménye gondatlan emberölés lehetne. 





Kapcsolódó:

Hatályon kívül helyezte a BRFK elutasító határozatát és nyomozást indít az ügyészség Debreczeni Ákos halálának ügyében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. sajnos nagyon sokan számolnak be a világ több országából hasonló esetekről!

    VálaszTörlés
  2. Ám a "vakcinák" valóban vakok, mert bizonyos részük placebó volt azért, hogy a kihagyott emberkisérletet, "élőben" és üzleti alapon tudják le!

    VálaszTörlés