2018. március 21., szerda

A Székelyek Világszövetsége elnevezés alatt futó Facebook trollok aranyköpései

A Székelyek Világszövetsége Facebook csoportot működtető, vagy azokhoz köthető személyek összehangolt támadásba kezdtek a személyem ellen, előbb az említett  csoportban, majd a saját idővonalamon is. Ez a támadás egyidejű azzal, hogy a román bíróság kihozta és közölte a végleges ítéletét, amelyben felfüggesztett börtönre ítélnek engem rasszista, fasiszta és idegengyűlölő eszmék terjesztéséért (erről bővebben itt).

Szemelvények az illető gyalázkodó kommentekből:

Incze Dániel Hunor szerint én, valmilyen rejtélyes értelmezés alapján, a megszálló oldalon állok:


Benke Csabi ésszerűtlen provokációnak nevezi a cselekményeket, amikért el lettem ítélve, közben saját magát hirdeti, mint fiatal harcost. Ti hallottatok róla? Aztán, felsorolva más ismeretlen személyeket, mint hivatkozási alapot, levonja a szerinte logikus következtetést, hogy én vagyok a szekus. 


Mihály András hozzászólásánál figyelembe kell venni, hogy az illető félig román, és nagyon gyatrán beszél és ír magyar nyelven. Incze Gyula pedig a fenti Inczének a bátyja, két verőlegénnyel a saját házamban fenyegetett meg, hogy hagyjam abba a Székely Köztársaság eszméjének terjesztését. Egyébként, hogy a házában laktam volna 3 hónapig, az közönséges hazugság. 


Incze Dániel Hunor, Benke Csaba vagy Mihály András valamilyen érthetetlen oknál fogva eddig még nem szenvedte el a román rezsim elnyomását, pedig ők magukat, saját állításuk szerint, hatalmas székely önrendelkezési harcosoknak tartják. Egyelőre a szabadságharcuk, úgy látszik, kimerül abban, hogy engem gyalázzanak, miközben a felfüggesztett börtönbüntetésemet töltöm. Várható, hogy a székelyek nemzetiségként való bejegyzése mögül is kihátrál ez az azóta Inczével bekeményített troll társaság, mivel nekik egy céljuk volt, magyar kormányellenes diverziót kelteni, és, hogy ez nem sikerült, az ügy már nem is érdekes számukra.

4 megjegyzés:

 1. Váradi Barna. Első sorban is, engem te nem ismersz. Összesen 3x találkoztunk személyesen. Először 2009 ben ( ami még nagyon nincs 10 éve ahogy te emlegeted) amikor az akkori Székely Szakasz egységét bomlasztottad, és egy Főkapitányi megrovást adtunk át személyesen ezért. Másodszor egy Emi táborban, ahol csak köszöntünk egymásnak, még csak szót sem váltottunk, harmadszor meg múlt hónapban a Vona udvarhelyi fóruma után a színház lépcsőjén. Itt beszéltünk a legtöbbet egymással, de neked személyesen sem tetszett a véleményem. Nagyon ki akartad deríteni, hogy mivel is dolgozom a nemzet szolgálatában, de most már örülök, hogy nem mondtam semmit....
  Eddig a percig egyedül te voltál olyan a nemzeti oldal résztvevői között, aki minden szervezetben csak megosztást és ellenségeskedést okoztál bárhol is jártál! A teljesség igénye nélkül: Székely Szakasz, Sznt, Székely köztársaság nevű valami, most meg éppen az Szvsz! Te itt engem vádolsz bomlasztással, holott semmilyen alátámasztásod nincs erre. Nem tudsz egyetlen olyan szervezetet sem mondani ahol én részt vettem és utána kirúgtak, kiléptem, vagy bomlasztottam volna. Olyan embert is ritkán találnál, aki ehhez hasonlót mond.... A nem létező hiteledet, egyedül te rontod, úton útfélen azzal, hogy hazugsággal próbálsz magad mellé állítani olyan embereket, akik még nem ismernek, sőt pénzt is kéregetsz ismeretlen célra. A román rezsim téged nem ellenállóként, hanem törvényszegőként, fajgyűlölő kijelentésekért, és adócsalásért ítélt el. Ennek ellenére előszeretettel állítod be magad székely mártírnak, már már vértanúnak. Sok olyan székely van aki ettől kevesebbért klasszisokkal nagyobb büntetéseket kapott. pl. Toth Ferenc aki 10 ezer lejes büntetést kapott a saját kertjében felállított Wass Albert szoborért. Beke Istvánék ügyét gondolom mindenki ismeri.... sorolhatnám.....
  Én csak korlátozott, rám erőltetett mennyiségben beszélem a román nyelvet, te szinte anyanyelvi szinten használod, feljelentéseket fogalmazol meg, jogi szakszavakkal dobálózol. Ha jól tudom állami alkalmazásban is voltál.
  Ne találgass, vagy hazudozz. Soha nem voltam semmilyen kapcsolatba semmilyen állami vagy tisztességtelen szervezettel! Nem is leszek!
  A fenti tények alapján meg mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy eldöntse kettőnk közül ki lehet inkább a szekus....

  ui. Hazugon állítod, hogy tagja lennék az SZVSZ szervezetnek! Ez nem igaz! Egyenlőre nem vagyok tag, és még az sem teljesen biztos, hogy valaha is az leszek!

  VálaszTörlés
 2. Az SzVSz-t csak egy fb csoportnak tartom. AM-nak (Andràs Mihàly) nem volt Amerikàban bejelentett szervezete. Ha lett volna, akkor az ENSz kérelembe beirhatta volna a szervezet cimét. Annyit illik még tudni, hogy -egy amerikai rendör ezredes mondta- Amerikàban egy bejegyzett szervezetnek nem lehet egy privàt cimet megadni. Igy végül is a kérelem a RSzSz-nek neve alatt lett beadva, anélkül, hogy ezt Andràs Mihàly megbeszélte volna Kiss Kàlmànnal, az RSzSz elnökével.
  Viszont a Kérelem beadàsakor AM a sajàt cimét adta meg levelezési cimként. Igy többet senki sem tudott meg semmit, hogy az ENSz öshonossàgi titkàrsàga miket vàlaszolt AM-nak, ha egyàltalàn vàlaszolt vmit.
  Ezeket a tényeket ideje lenne tudomàsul venni!!!
  A vaknak is világos, hogy AM sumákolt a kérelem beadásával kapcsolatban és ezzel végül ezt a fontos ügyet vakvàgànyra vezette!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. A napokban a Váradi Barna (leánykori nevén Csibi Barna), úgy tartotta helyesnek, ha azon barátai ellen fordul, akik neki pénzt gyűjtöttek a román igazságszolgáltatás által kiszabott büntetésének kifizetésére és arra, hogy az ügyét az emberjogi bíróságra tudja vinni.

  Előző cikkeinkben bászámoltunk róla, hogy 1-év börtönbüntetésre ítélte a román törvényszék Váradi Barnát, amit négy évre felfüggesztettek. Igazságtalannak tartjuk ezt a büntetést, ezért a Szabad Székelyföld Blog és a Székelyek Világszövetsége weboldalán hirdetve pénzt gyűjtött Váradi Barnának.

  Váradi Barna a napokban nehezményezte azt, hogy a Székelyek Világszövetsége, mint szervezet nem vett részt az SZNT úgy nevezett ,,Székely Szabadság Napja,, rendezvényén és gyerekes vádaskodásba kezdett a Székelyek Világszövetsége alapító tagjaival és annak vezetőjével, András Mihállyal, akit Csibi Barna CIA ügynöknek gondol, mivel András Mihály az Egyesült Államokban volt katona. Kitámadta továbbá Karácson Bélát és Benke Csabát is az SZVSZ alapítótagjait is.

  Csibi Barna a Székelyek Világszövetségében alapítótag volt még a napokban is, viszont az SZVSZ közleménye szerint, elviselhetetlenné vált Csibi viselkedése, ezért úgy gondolják az SZVSZ-ben nem tud csapatként dolgozni és a továbbiakban nem kívánnak Csibivel együttműködni.

  Csibi Barna a hetekben több alapító tagunknak jelezte, hamarosan befejezi a politikai pályafutását, mivel egy orosz vajákos barátja ezt javasolta neki, hogy a magánélete és család élete csak úgy rendeződhet, ha a politikát mellőzi az életéből.
  Csibi Barna nevén futó székely honossági népszavazási kezdeményezésnek is Csibi keresztbe szeretne tenni és azon emberek munkáját tönkretenni, akik időt, pénzt és energiát fektettek bele ebbe a munkába, reméljük meg jön a józan esze és több hónap kemény munkát a gyerekes sértődései miatt nem tesz tönkre, mivel ezzel véleményünk szerint még jobban besározná a nevét, amit egyébként nagyon sajnálnánk.

  Csibi Barna a székelység körében nagyon sok személynél unszimpátiát vált ki a túlságosan szélsőséges tettei miatt. Rengeteg üzenetet kapott az SZVSZ is, hogy miért álltunk le vele tárgyalni, ha ennyire szélsőséges. A válaszunk az volt mindig is, hogy nem csak a rosszat láttuk benne, hanem a jót is, amit tett és láttuk senki nem állt mellette és úgy éreztük melléje kell állnunk. Lehet, most sokan mondják azt, hogy megmondtuk, de azt kell mondanunk, hogy ebből tanultunk mi is és most már tudjuk, hogy hová helyezzük. Ettől eltekintve sem vessük meg azt, amit tett, ez az ő döntése volt.

  A Székelyek Világszövetsége és a Szabad Székelyföld blog nevében is őszintén kívánunk neki gondmentes életet és kitartást ebben a nehéz 4 évben, amit át kell éljen. Megértjük azt, hogy Csibi Barnát ez megviselte, szolidaritásunkat fejezzük ki vele, viszont a magatartása miatt továbbá nem lehet a Székelyek Világszövetségének része.

  SZVSZ Sajtószolgálata

  VálaszTörlés