2020. július 9., csütörtök

Tüntetés a médiavírus "járvány" ürügyén hozott összes jogkorlátozás ellen - július 18, 15-19 óra között, Kossuth tér, Budapest. Ott találkozunk!


Tüntetést jelentettem be július 18-ra, szombatra, 15-19 óra közötti időszakra, a budapesti Kossuth térre, a következő kifejezett célokkal:

1. tiltakozni a vásárlási idősáv elnevezésű, életkor alapú hátrányosan megkülönböztető, veszélyhelyzetbeli kormányzati intézkedés ellen
2. tiltakozni a nemzetgazdaság teljesen fölösleges veszélyhelyzetbeli leállítása ellen, kiállni a svéd, fehérorosz, taivani és izlandi járványkezelési modellek mellett
3. tiltakozni a veszélyhelyzet alatt a szabad mozgást korlátozó, alapvető jog-ellenes kormányzati intézkedések ellen
4. tiltakozni az egészségügyben tapasztalt, és hálistennek fölöslegesnek bizonyult, veszélyhelyzet alatti kényszerleállás ellen
5. tiltakozni a kötelező koronavírus védőoltás intézményének európai és magyarországi bevezetése ellen.
6. tiltakozni az ötödik generációs vezeték nélküli mobilhálózat tehnológia magyarországi fejlesztése ellen
7. tiltakozni az arcot eltakaró ruhadarab vagy orvosi eszköz használatát előíró, alapvető egészségügyi önrendelkezési jogunkat és gondolati, öltözködési jogunkat csorbító kormányrendelet ellen
8. tiltakozni a bevezetett egészségügyi válsághelyzet ellen, mert semmi nem indokolja
9. tiltakozni a mesterségesen generált, a médiában előre beharangozott ú.n. második náthahullám ellen.



Kapcsolódó:
Nem a génvakcinára! Tüntetés a kötelező koronaexoszóma elleni oltás intézménye ellen. Nyissák ki az ukrán-magyar gúnyhatárt! (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

9 megjegyzés:

  1. Úgy kell a sérelmek ellen tüntetni, hogy otthon a saját környezetünkben kezdjük a változást! '.kidobod a TV az ablakon. 2, Az okos zsinór nélküli eszközöket / telefon / szintén kukába! 3. Megszünteted a bankszámládat . 4.Nem jársz MULTIKULTI rendezvényekre !5. Lecseréled a városi otthonodat vidékre és elveted a megélhetés magvait. 6. Legalább tiz családdal összejársz és eszmecserét folyattok , hogyan tudtok egymáson segíteni. Elkezdesz hasznos olvasásokat végezni. / EZ VAN KIADÓ vagy MAGYAR MENEDÉK KÖNYVESHÁZ könyveit / Szóval ne a tüntetésbe hajtsd az lakosságot, ha valóban jót akarsz nekik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te ezt teszed? :-D :-D :-D Ideális lista, csak kb a fele kivitelezhetetlen nem gyenge pénzalap nélkül... aki elvesztette az állását, és albérletben lakik, vagy Mucsalyröcsögén kereset nélkül, föld nélkül... - márpdig tudjuk, hogy sokan vannak így - szerinted hogy tudja ezeket megoldani? :-D :-D :-D Inkább kövesd a listádat és a neten lógj :-D :-D :-D

      Törlés
    2. Igen kimondani könnyű, de a végrehajtása kicsit nehézkes. Nekem már 10 éve nincs bankkártyám, nem nézek tv-t, nem szedek semmilyen gyógyszert, megválogatom mit ne vegyek le a polcról vásárlás közben sajnos ennyi.

      Törlés
  2. Ez mind ok. Plusz egy kis tüntetés.

    VálaszTörlés
  3. Csibi Barna, fent vagy facen? Felvetnem betenni a kovetelesek koze, h azonnal kilepni az Eu-bol, vagy ha nem, nem elismerni az Eu tagallamok felettiseget az Eu-nak, igy ha masok is kovetnenek, talan szerbomlana az Eu. Mivel az a hatterhatalom szervezete. Nemzetallamok kellenek, sajat penznyomtatassal, hogy ne legyenek a Fednek eladosodva.

    VálaszTörlés
  4. Inkább legyen nagyobb!!! Létszám legyen, rendbontás neee, mert akkor visszafelé fog elsülni. Sose voltam még tűntetésen, mindig próbáltam pozitívan gondolkodni és a kevés jót megtalálni a dolgokban, de ami március 13. óta megy, nálam is kiverte a biztosítékot! Egy 8 és még nincs 2 éves gyermekem van. A családom többi tagja Erdélyben, a nagymamám úgy halt meg (rák) hogy egyszer sem láthattam, a temetésre sem tudtunk elmenni, mert akkor mibdőnket karanténba tesznek, ott is 2 hét, itt is 2hét. És mindezt miért?!.... Sztem nem kell folytatom. Ott leszünk!

    VálaszTörlés
  5. Posta Imre mondta még ennek a mizériának az elején, hogy pont addig fogják a nadrágszíjat szorítani, ameddig a nép engedi, hogy szorítsák. Tovább, úgy tűnik, nem engedjük.

    VálaszTörlés
  6. "Csibi Barna oroszbarát székely aktivista..."

    OTTHON tüntikézz, a kurvaanyád picsájánál, te putyinfaszszopó bozgorgeci románfattyú!

    VálaszTörlés