2024. május 5., vasárnap

Totális megfigyelési rendszer kínai mintára? Van ott még egy megállapodás Kínával, amit szintén nem vert nagy dobra Pintér


Közérdekű adatigénylésben fordultam Pintér Sándorhoz, a magyar belügyminiszterhez, arra vonatkozó adatokat kérek ki tőle, hogy van-e még egy megállapodás a kínai belüggyel, a közös magyar-kínai járőrszolgálatra vonatkozó megállapodások kívül. 

A baloldaldi sajtóban ugyanis felröppent a hír, Hadházy Ákos liberális képviselő nyomozása alapján, hogy létezik még egy kínai-magyar belügyes megállapodás, amelyről a magyar lakosságot nem igazán tájékoztatta Pintér belügyminisztériuma, és ez a megállapodás akár teljeskörű köztéri kamerarendszeres, arcfelismerős, mobil applikációs totális megfigyelési rendszer telepítésére és üzemeltetésére is vonatkozhat, mint amilyen Kínában már működik. 

Ennek a második megállapodásnak a szövegét kértem ki mihazánkosként, továbbá az iránt is érdeklődöm, abban az esetben, ha nem adnák ki a megállapodás szövegét, hogy abban van-e előírás teljeskörű köztéri kamerarendszeres, arcfelismerős, mobil applikációs, totális megfigyelési rendszer telepítésére és üzemeltetésére vonatkozóan.

Valamint kikértem azt is, hogy a megállapodásban szerepel-e bármiféle tábor létrehozása, mivel ugye a kínai kommunisták előszeretettel táboroztatják például az ujgurokat vagy a kommunizmussal nem annyira szimpatizáló más kínaiakat. 

Kapcsolódó:

Itt a belügy tájékoztatása a Kínával kötött rendészeti megállapodásról, amilyet szerintük a Medgyessy-kormány is kötött (rtl.hu) Hadházy Ákos két szerződést talált a kínai rendőrökről, az egyik szerinte ijesztő (index.hu)

2024. május 4., szombat

Orbán még mindig gyanúsított! - újravizsgálják a feljelentést közveszéllyel fenyegetés ügyében

Megvizsgálta a panaszt, és azt, egyéb okból, alaposnak találta, közölte a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség. 




Mint ismert, nevezett Orbán Viktor ellen nyújtottam volt be feljelentést közveszéllyel fenyegetés tárgyában, mivel nevezett egy Kossuth rádiós interjú alkalmával azt állította nagy nyilvánosság előtt, hogy az oltatlanok is be kell oltassák magukat, másképp mind meg fognak halni. 

Első körben a feljelentést elbíráló Budapesti Rendőr-főkapitányság elutasította azt, mondván, hogy nem látják a köznyugalom megzavarását az illető cselekmény által. Azt hogy, Orbán hamis tényt állított nagy nyilvánosság előtt, nem tagadták.  

Az elutasítás ellen panaszt nyújtottam be, amelyben kértem az oltásellenes frontot, hogy jelentkezzenek tanúnak annak bizonyítása érdekében, hogy mégiscsak megzavarta Orbán a köznyugalmat, amely az ő egyéni nyugalmuk megzavarásából tevődik össze. A felkérésre először kilenc ellenálló jelentkezett, ez még hárommal bővült később. 

Az panaszt elbíráló ügyészség megállapította, hogy alapból nem volt jogosult a Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyomozás elvégzésére, mert a gyanúsított mentelmi joggal rendelkezik, és az ő esetükben csak az ügyészség nyomozhat, ezért megsemmisítette a nyomozást lezáró határozatot és a nyomozás újraindítását rendelte el. 

Kapcsolódó:

Szijjártó: nem a magyarokra tartozik, hogy a magyarul nem beszélő rebbé hogyan kaphatott magyar állampolgárságot


A vásárosnaményi Mi Hazánk Mozgalom közérdekű adatigénylésére Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter válaszában közölte, hogy Moshe Leib Rabinovics esetében fennállt a lehetősége magyar állampolgárság igénylésének. 

A Mi Hazánk azt kérte ki Szijjártótól, hogy lehetséges, hogy a munkácsi rebbé, a jelenleg Brooklynban, New Yorkban lakó mózeshitű Moshe Leib Rabinovics magyar állampolgárságot kapott, mikor bevallottan nem tud egy mukkot sem magyarul. 

Ráadásul a magyar állampolgárságot igazoló magyar útlevelet Szijjártó Péter személyesen adta át a rebbének. A Mi Hazánk kikérte azt is, hogy milyen eljárásrend alapján kaphatja meg egy újonnan honosított magyar állampolgár az okmányait személyesen a külügyminisztertől. 

Szijjártó arról tájékoztatott, hogy az esettel összefüggő semmilyen más részlet nem tartozik a közérdekű adatok, vagy közérdekből nyilvános adatok közé. 

Kapcsolódó:

Megkérdeztem Szijjártót, hogy kaphatott a munkácsi rebbé magyar útlevelet, mikor nem is tud magyarul (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Berkes László beoltatta magát, meg is látszik rajta


47 éves korában, tragikus hirtelenséggel halálozott el a magyar és nemzetközi fitnesz és testépítés kiemelkedő alakja, Berkes László, a Magyar Fitnesz és Testépítő Szövetség oszlopos tagja, adja hírül a fősodratú média.

László az oltását igen korán, még 2021 márciusában felvette, amint erről Facebook posztja is árulkodik. László és felesége, Berkes-Vasvári Nikolett még a szabad ég alatt is maszkkal pózoltak. 

Kapcsolódó:


 

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Berkes László, ötszörös fitneszvilágbajnok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Orosz katonanők és amerikai katonák partiznak, ha már úgy alakult, hogy együtt kell lakjanak Nigerben


Amíg a szánalmas amerikai propaganda azon kesereg, hogy milyen megalázó, hogy az oroszok puskalövés nélkül elfoglaltak egy amerikai katonai bázist Nigerben (miután az afrikai állam felmondta a katonai szerződést az amerikaiakkal és újat kötött, ezúttal az oroszokkal), addig a támaszpont amerikai katonái és orosz "ellenfeleik" vidám mulatozással töltik a szolgálati idejüket az immár közös katonai bázison, ha már így hozta az élet. 

Amint ez az apró affér is mutatja tehát, a Nigerben elszenvedett amerikai fiaskó nem annyira az amerikai hadsereg, hanem sokkal inkább az amerikai propaganda és az amerikai erőszakpolitizálás kudarcát jelenti. 


Kapcsolódó:

Orosz katonák leptek el egy amerikai bázist Nigerben (vg.hu)

2024. április 28., vasárnap

Szegeden lakik a legtöbb szkíta, Bonyhádon a legtöbb székely - megvan a nemzetiségek településenkénti megoszlása


A Székely Köztársaság Kormányának kérésére kiadta a Központi Statisztikai Hivatal az adatokat a székelyek, szkíták és hunok településenkénti megoszlásáról. Mint ismert, a legutóbbi magyarországi népszámláláson 4.547-en vallották magukat székelynek, 2.427-en vallották magukat szkítának és pontosan 345-en vallották magukat hunnak. 

A részletes statisztikai adatok szerint a legtöbb székely Bonyhád városában lakik, ott 167-en vallották székelynek magukat, utána Budapest 11. kerülete következik 133 székely lakossal, a 8. kerületben pedig 87 székely lakos van. 

A legtöbb szkíta Szegeden lakik, itt 53-an vallották meg szkíta nemzetiségüket, míg Miskolcon 51-en. 

A legtöbb hun, 16-an Budapest 3. kerületében laknak. 


Kapcsolódó:

Megduplázódott a székelyek száma Magyarországon a hivatalos népszámlálási adatok tükrében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. április 26., péntek

Tippelj, berendelik-e Orbánék az ukrán konzult, miután Magyarország lerohanásával fenyegetőzött egy ukrán szélsőséges?

Közérdekű bejelentésben fordult a vásárosnaményi Mi Hazánk Mozgalom Szijjártó Péterhez, azt javasoltuk a bejelentésünkben, hogy legyen behivatva az ukrán nagykövet, miután a mihazánkos parlamenti képviselőket életveszélyesen megfenyegette egy ukrán fanatikus csoport, és egy, az Ajdar szélsőséges ukrán nacionalista katonai egységhez köthető ukrán pedig Magyarország lerohanásával fenyegetőzött egy ukrán tévéműsorban. 

Szijjártó rövid válaszában közölte, hogy szerinte Magyarország megteszi a szükséges intézkedéseket az ország érdekeinek érvényesítéséért, körültekintéssel és a leghatékonyabb eszközök kiválasztásával járnak el.


Azaz nem tesznek semmit. 

Kapcsolódó:

A naményi Mi Hazánk az ukrán nagykövet behívását követeli a a hazánk lerohanásával fenyegető ukrán parancsnok miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)