2021. május 10., hétfő

A tavalyi év során, naponta a médiavírus diagnosztizálására végzett PCR tesztek száma - diagram

Két nap híján a tavalyi én minden egyes napjára, számos közérdekű adatigénylésre nyújtott hivatalos dokumentumokkal alátámasztva megvan az "új koronavírus fertőzöttség" diagnosztizálására végzett PCR tesztek száma. A dokumentummal alátámasztottság adja az adatsor hivatalos jellegét, és így felhasználhatóságát akár bíróság előtti bizonyítékként is. 

Az adatokat Excel táblázatba szedve diagram is készült a PCR tesztek napi számának alakulásáról. Noha a hivatalos napi "új koronavírus fertőzött" számok nincsenek meg, ezért még nem lehet matematikai pontossággal kimutatni, de a PCR tesztek diagramját szemlélve megállapítható, hogy a PCR tesztek száma tükrözheti a járványgörbe (a napi "fertőzöttek" száma) alakulását.

Így március, április, május során egy enyhe emelkedés (az emlékezetes "első hullám"), június, július, augusztus során a "járvány" visszaszorult, majd szeptembertől az ú.n. "második hullám" idején erőteljes emelkedés látható, amely karácsonyra mérséklődik. 


Köszönet mindenkinek, aki az adatgyűjtésbe és így közösségünk tisztábban látásába besegített. Az adatgyűjtésbe 9 személy segített be, legalább 9 közérdekű adatigénylés lett benyújtva, és az azokra érkezett válaszokban nyújtott adatok lettek összegyűjtve.  

Várjuk, hogy a továbbiakban is együttműködhessük, mert a teljes képhez kellenek a napi "fertőzött" számok, a napi antigén teszt-számok, és nem ártana akár a napi "új koronavírussal" diagnosztizált és elhunyt személyek számát sem hivatalos dokumentummal alátámasztva tudni. 

Kapcsolódó:

A tesztekkel generálják a "járványt"? Közérdekű adatigénylési mozgalmunkkal ezt kívánjuk kideríteni (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Közérdekű adatigénylés mozgalom - Szőcs István közérdekű adatigénylésben kéri ki Müller Cecíliától a napi "fertőzöttek" számát 28 napra (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

5 megjegyzés:

  1. OK, köszönet érte. Csak nem találom, hol van a grafikon vagy diagram a napi új fertőzésekről.
    Király József
    www.virusinfok.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mert az nincs meg. Ti. Müller Cecília megtagadta a kiadásukat, ezért azt is ugyanúgy felbontva kell kikérni, megint csak több ember közreműködésével, és sok adatigényléssel, amelyekből az elsőt itt találod: http://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2021/05/attores-napi-fertozottek-szama.html

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Hamis az egész tesztelés! A PCR teszt nem használható vírus kimutatására. Mért nem lehet ezt már megérteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos, de amíg jogszabály állítja az ellenkezőjét, addig muszáj ezt játszani.

      Törlés