2021. május 23., vasárnap

A balliberális index.hu és a "jobboldali" vadhajtasok.hu szóról szóra ugyanazt írja Gődény és Tamasi tegnapi sajtótájékoztatójáról

Gődény György és dr. Tamasi József tartott sajtótájékoztatót tegnap a Hősök terén. Mivel a hatályban lévő jogszabályok továbbra sem engedik 500 fő feletti rendezvények tartását, így inkább lefújták a helyszínre előzetesen bejelentett, a "védettségi" igazolványokkal bevezetett egészségügyi apartheid ellen meghirdetett tömegtüntetést, és helyette szűk körben sajtótájékoztatót tartottak, a Momentum nevű politikai tömörülésnek a Kossuth téren szervezett korábbi teraszozós sajtótájékoztatója mintájára (azon a rendőrök nem intézkedtek a résztvevők ellen). 

A rendezvényről a balliberális index.hu is, és a saját magát "jobboldaliként" aposztrofáló vadhajtasok.hu nevű portál is tudósított, szóról szóra ugyanazt:





A sajtótájékoztatón dr. Tamasi József bíróság előtt értékelhető bizonyítékok gyűjtésére szólított fel mindenkit az érvényben lévő egészségügyi apartheid rendszer által elkövetett emberiesség elleni bűncselekmények, egyéb bűncselekmények és szabálysértések dokumentálása céljából.

 

A rendezvényről élvezhető minőségű videófelvétel van a vadhajtasok.hu alább linkelt cikkében.

Egyébként civil aktivisták több "sajtótájékoztatót" is szerveztek a tegnap, különböző budapesti helyszíneken és egyiken sem intézkedtek a rendőrök, hálistennek. 

Szerk. megj.: noha én személyesen mindent megtettem, rengeteget lobbiztam, hogy a Mi hazánk Mozgalom radikális nemzeti érzelmű tábora és az, úgy tűnik, Gődény György körül szerveződő vakcinaapartheid-ellenesek közös nevezőre jussanak, ez egyelőre nem valósult meg, viszont jó hír, hogy ha önállóan is, de legalább elindul az apartheid-ellenesek politikai önszerveződése. Úgyhogy ezúton gratulálok nekik, és csak azt sajnálom, hogy két pártra nem lehet majd szavazni jövőben. 

Kapcsolódó:

Civil ruhás rendőrök intézkedtek Gődény György sajtótájékoztatóján (index.hu) 

Kurva világ lesz: Gödény pártot alapít, elindul a 22-es választáson, buktatja Orbánt (vadhajtasok.hu)

Teraszt nyitott a Momentum a Kossuth téren (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése