2021. május 22., szombat

Thomas Flanigan amerikai orvos megírta a saját gyászjelentőjét a második Moderna injekció után, és nem tette rosszul

Thomas Flanigan toledói orvos január 6-án posztolta a Facebook oldalán, hogy megvan az első Moderna oltása, tréfásan megjegyezve a posztjában, hogy az ingyen narancsléért tette, amúgy meg most már hallja a rádióadásokat is (ezzel az injekcióban lévő esetleges, az 5G-vel aktiválható nanobotokkal tréfálkozott).



 

A tréfás kedvű orvos február 3-án, ezúttal a második Moderna injekciója után is posztolt, a mikrochip működik, rákapcsolódott a kaptárszellemre, és az ellenállás fölösleges, közölte:





A toledói orvos ezután, ugyanilyen hátborzongatóan "tréfás" hangnemben megírta saját nekrológját, amelyben váratlan, de izgalmas eseménynek nevezi saját halálát, amit Diana hercegnő, a krokodilvadász Steve Irving és mások halálához hasonlít, majd  április 27-én elhunyt. 


Halálának oka "nem tisztázott", a szürreális esettel az amerikai és nemzetközi sajtó nem nagyon tud mit kezdeni, kétségbeesetten próbálják az eset vicces jellegét kiemelni, és a dupla oltásról hallgatni, de az eset szerintem egyáltalán nem vicces.

Kapcsolódó:

Thomas Flanigan orvos Facebook oldala (facebook.com) 

Thomas Flanigan: Ohio doctor writes his own obituary after Moderna shots, dead 11 weeks later (thecovidblog.com)

'I have completed my shift as the great American cliché': Surgeon and Army veteran pens incredible obituary to himself before his death aged 48 (dailymail.co.uk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése