2022. november 11., péntek

A népirtás folytatódik - Isten nyugtassa Balogh Timikét, a "Pfizer mellékhatások" Facebook csoport egykori tagját

 


A 36 éves Balogh Tímea a "Pfizer mellékhatások" nevű, százezernél is több tagot számláló csoport tagja volt, 2021 novemberében posztolt először a nagy lélekszámú Facebook csoportban, akkor arra volt csak kíváncsi, hogy két Moderna utáni hajhullást hogy lehetne megállítani.

Aztán folyamatos gyulladásról panaszkodott, a hajhullás mellett. 


Egyre elkeseredettebb, kétségbeesettebb posztjai voltak a csoportban. Bélműködése leállásáról is panaszkodott. Hajhullás és az emésztés leállása, krónikus gyulladás a szervezetben, ezek voltak a panaszai. 



Végső elkeseredését szeptember 7-i posztja mutatja a csoportban. Álmatlanságról, depresszióról, végső elkeseredésről posztol, az egyik legdöbbenetesebb posztja. 



Tímea egy kedves, utolsó posztban megköszönte a csoportban kapott erkölcsi támogatást.



Végül Tímea önkezével vetett véget életének. A tragikus eseményről volt osztálytársa számol be a csoportban, kommentben. 


(szerk. komment: a cikket egyszer már minden jelzés nélkül törölte a blogspot szolgáltató, talán, mert igen nagy olvasottságot ért el igen rövid idő alatt. Ők arra hivatkoztak, hogy "közösségi elveket sért").

Kapcsolódó:

További három mentős, aki "tragikus hirtelenséggel" halálozott el az utóbbi két évben, mivel az oltás kötelező volt az OMSZ-nél, nyilván oltottan (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése