2020. május 16., szombat

A rendőrség szerint, ha csak oltással és vakcinával történik a népességcsökkentés, az, mivel nem "erőszakos", nem is népirtás

Elutasította a feljelentésemet a Budapesti Rendőr-Főkapitányság bűnüldözési osztálya William Henry Gates, azaz Bill Gates oltásokkal és vakcinákkal történő népességcsökkentési elképzelései ügyében.

Bill Gates, egy ú.n. TED konferencián tartott beszéde szerint az új oltóanyagokat és az egészségügyet, illetve reprodukciós egészségügyi szolgáltatásokat egyértelműen népességcsökkentő tényezőknek fogja fel, amelyeknek célja, hogy akár 10-15% -al is csökkentse a világ lakosságát, mert, állítása szerint, még így is 1,3 milliárdnyi lesz a növekedés.

Az erről tett nyilvános, rögzítésre került és az interneten is videók formájában fellelhető kijelentései miatt tettem feljelentést ellene népirtás előkészítése vádjával.

A bűnüldöző hatóság álláspontja szerint azonban, mivel Bill Gates "szándéka nem az emberiség tagjainak eltüntetésére, vagy a népesség számának erőszakos, károsító módon történő csökkentésére terjed ki", valamint "az általa említett vakcinák, egészségügyi terveinek élettani hatásával vagy egyáltalán azok elkészültéről információ nem áll rendelkezésre, valamint arról sem, hogy milyen módon valósulnak meg a Bill Gates által említett reprodukciós egészségügyi szolgáltatások", nem tekinthető a cselekmény népirtás előkészületének.

A rendőrség szerint a cselekmény tehát nem  bűncselekmény.




És itt pedig az olasz parlamentben a minap elhangzott, ugyancsak a témához kapcsolódó parlamenti beszéd:



Kapcsolódó:
Üsse kő, feljelentettem Bill Gatest népirtásra irányuló előkészületért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

22 megjegyzés:

  1. Figyelemre méltó az ülésvezető elnök,aki megvédte az előadót, "DEMOKRACIA van,joga van mindenkinek elmondani a véleményét " nagy taps neki . !!! NEM tapssal bele fojtani a szót az előadóba .

    VálaszTörlés
  2. Figyelemre méltó az ülésvezető elnök,aki megvédte az előadót, "DEMOKRACIA van,joga van mindenkinek elmondani a véleményét " nagy taps neki . !!! NEM tapssal bele fojtani a szót az előadóba .

    VálaszTörlés
  3. Nem népirtás, hanem népességcsökkentés.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Barna, teljesen félre vagy vezetve. Mondjuk nem vagy ezzel egyedül.

    Évek óta félremagyarázzák Bill Gates mondanivalóját.
    Bill ugyanis nem a jelenlegi lélekszámot, hanem a LÉLEKSZÁM BŐVÜLÉSÉT akarja csökkenteni 10-15%-al, pl. születésszabályozással és oltásokkal.
    És hogy hogy lehet a születésszámot oltásokkal csüökkenteni?
    Egyszerű, ahol a gyermekek 50%-a meghal 10 éves kora előtt, ott megéri 6-8 gyermeket is szülni, különben jó eséllyel nemn lesz aki eltartson öregkorodban.
    Ahol viszont megnőtt a várható életkor és eltűnt a gyerekhalálozás, ott minden esetben 2-3 körüléire zsughorodott a születésszám.

    https://www.urbanlegends.hu/2014/01/a-szegeny-gyermekek-megmentese-tulnepesedeshez-vezet/
    " ahol a gyermekhalandóság magas, ott nő a legdinamikusabban a népesség. Rosling szerint a szegény gyermekek megmentésével (pl.: OLTÁSOKKAL!) és családjaik szegénységből való kiemelésével a gyerekvállalás a ma a legszegényebbek közé tartozó országokban is csökkenni fog. És így a világ népességének növekedése – további négymilliárdos bővülés után – stabilizálódik. "

    Ugyanez, részletesebben angolul:
    https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-vaccinations-depopulation/

    Még egy pár észrevétel:
    - Szerinted mennyire ésszerű, hogy Bill Gates egy nyilvánosan elérhető beszédben jelenti be a népirtási tervét egy előadásbnan, ami főként energiatermelő rendszerekről szól?
    - Bill a 10-15%-os (nökvekedés!)csökkentést egészségügyi ellátások (healthcare), oltások és születésszabályozás révén képzeli. Az oltásokat önállóan tényleg könnyű lenne félremagyarázni. Még talán a születrésszabályozást is lehetne valahogy.
    De hogy a fenébe lehetne népirtani egészségügyi ellátással?
    - A videó 9 éves! Úgy látod, hogy működik? Csökken az emberiség létszáma?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre valahol megcsillan az értelem is. :) Kár, hogy Bill terve mint minden "javítsuk körülményeket" projekt a gondolkodást, szociális szokásokat nem alakítja át. Én "rontanám" a helyzetet. Olyan cikkekre generálnék igényt, amiket gyerekvállalással nem tudnak megszerezni a szegények. Persze ehhez kellene munka ehetőség, kiszámítható fizetés, és egzisztenciális igények... reménytelen...

      Törlés
    2. Azt hiszem, hogy itt valaki felremagyarazza a helyzetet.
      Ezt nem hiszem, hogy el lehet adni ezt a magyarazatott a gondolkodo lenyeknek. Azt hiszem, hogy beszelt valamit a beultetesrol az erzelmi kontrolrol is.

      Törlés
    3. A szegény gyermekeket nem mentik meg az oltások.
      A különböző oltások mellékhatásairól nincs elég információ, azt tudjuk, hogy veszélyesek lehetnek. Pénz, erőforrás nem áll rendelkezésre a veszélyesség mértékének pontos megállapítására.
      De az tudható, hogy az immunizáció - mellékhatások nélkül is - gyakorlatilag egy zsákutca. Nem működőképes hosszútávon a specifikus immunizáció, az emberi szervezet egészségi állapotának megőrzése vezet a fertőzésekkel szembeni ellenállás képességéhez. Aki vakcinákról beszél, azok használatát propagálja, az a legenyhébb esetben is egy haszonleső gyógyszeriparszolga hulladék. Rosszabb esetben az erőszakos oltáskötelezést, oltásdiktatúrát támogató vagy tettlegesen segítő fasiszta bűnöző.

      Törlés
    4. "A videó 9 éves! Úgy látod, hogy működik? Csökken az emberiség létszáma?"

      Honnan veszel tényszerű, pontos, visszaellenőrizhető információkat arról, mennyi az emberiség létszáma és arról, hogy ezt a létszámot képtelenek vagyunk fenntartani?
      Ilyen információ gyakorlatilag nem létezik, csupán statisztikai adatokat tudsz felmutatni.

      Törlés
  5. Itt a teljes előadás különben:
    https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

    Úgy érzed, hogy ez népirtásról szól?

    VálaszTörlés
  6. Na ja. Azért akarja AZ EGÉSZ VILÁGOT BEOLTANI. https://www.youtube.com/watch?v=fPlFNS6TPxM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 éve megmondta, hogy előbb-utóbb lesz egy hasonló járvány. 6 évvel a H1N1 pánik után nem volt ez olyan nehézt jóslat.

      Mit akarjon elérni? Az egész világot beoltani KIVÉVE a Húsvét szigeteket? Vagy mi lenne a helyes hozzáállás a részéről?

      Másrészt mit nyerne a népirtással? Több ember venné akkor a Windowst? Csak az Apple rajongókat fogja megölni? Hogy képzeled?

      Törlés
    2. Ne add az ártatlant. Az NWO látható tagjai mind mániákus népességcsökkentők. Billnél kicsivel nagyobb látnok, Jézus pedig egészen brutális népirtásról és szolgaságról beszélt, nem 5, hanem 2000 éve, lásd Jelenések könyve.

      Törlés
    3. 1., A "mánikákus NWO" tagjai (Akik kik is?) ezek szerint lószart se tudnak, mert az emberiség létszáma csak egyre nő. Igaz lassuló tendenciával, de ugye ez csak nem baj.
      2., A Jelenések könyvét nem Jézus írta.
      3., A Jelenések könyve óta egészen brutális népességrobbanás következett be eddig.

      Törlés
    4. Köszönjük ezt a valóságos hozzászólást Apatikusnak! A hivatalos válaszolók is remélhetőleg okosodtak belőle.
      Tovább is léphetünk. Ugyanis nem a nép.szám, ami "fenntarthatatlan", hanem az a közeg /értékrend, amiben megvalósul. A nép.robb. csak tünet. A hibás értékrenden kialakított struktúrák jól működésének jelensége, tünete. Ahogy sok más is, pl. a CO2 arányának növekedése.
      A fő baj, és ez a vita feloldása sztem, maga a modern rendszer (elfogyasztói társadalom, gazdaságkor, világgyarmatosítás stb.), részletes elemzése túlmutat e hozzászólás keretein, de szívesen veszek részt egy feltáró beszélgetésben.

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Ennyi eszet még nem láttam.Ezek szerint a rendőrök mennek a Földről!

    VálaszTörlés
  9. Holokauszt megy most a gojok ellen, a zsido bosszuja...

    VálaszTörlés
  10. ....a gázkamrákba sem erőszakkal mentek az emberek,azt hitték végre fürödhetnek......

    VálaszTörlés