2021. március 24., szerda

A nyolcadik utas - cseh videók arról, hogy mit tartalmaznak a jó kis kék maszkjaink - Frissítve

Nagyítóval vizsgálgatják a világszerte használt kék maszkokat NWO ellenes cseh ellenállók. 





A lakót elvileg úgy hívják, hogy "Wuchereria bancrofti".  

Frissítés: a fonálféreg verzió még a kedvezőbb, újabb elméletek szerint akár morgellonok, nanobotok (szintetikus biológiai egységek) is lehetnek.

Kapcsolódó:

Wuchereria bancrofti (wikipédia)

Morgellonok, nanobotok (szintetikus biológiai egységek) a tesztekben, és a maszkokban! (besthirdetes.hu)

Vettünk egy mikroszkópot, lássuk, igaz-e, hogy valamik mozognak a kék kínai maszkokban, és ... (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

9 megjegyzés:

  1. https://www.facebook.com/100009497571817/videos/2895045680821989

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ha ez tényleg az, akkor kezd világos lenni, hogy miért emlegették az ivermectint (ami egy parazita ellenes szer ) a covid kezelésre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem az.Ha elolvasod a wikit ott írja hogy ez áttetsző.Ami a maszkokban kóricál az meg fekete.

      Törlés
  5. Nem fonalféregnek látszik. Inkább valami hőre, vagy párára deformálódó mikro/nano huzal, vagy cső lehet?

    VálaszTörlés
  6. Here is a good detailed video of a kind of Nano Worm which where also found in 9 different brands of Masks... also in ALL sealed FFP2 Masks! NOT ONE WAS NOT FULL OF THOSE WORMS! I have some more also a very detailed version of those moving worms in my channel! Here is one... target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=1b0xAgbfVTY [show less] and a other one extreme details here... https://www.youtube.com/watch?v=l5absv-JyWs WHAT ARE THESE THINGS??? PLEASE HELP TO SPREAD THE WORD! WE NEED TO KNOW WHAT THESE THINGS ARE AND WHAT THEY ARE DOING!!
    You
    Nem anyagszalak es nem fergek (elolenyek) Ez az amire Assange figyelmeztetett az utolso videojaban: vigyazzanak a "smart dust" tal. A smart dust az a nano technologiat jelenti vagyis olyannyira apro szerkezeteket mintha porszemek lennenek. - egyik konyv szerint ezek az illeto koveteset teszik lehetove mas info szerint a tudot roncsoljak. Akarmi is - az biztos, hogy nem jo.
    Igen es a konyv amiben van egy fejezet errol: Chemtrails HAARP and the full spectrum dominance of Planet Earth by Elana Freeland - nem tudok rola, hogy lenne magyarul megveheto wwwBookDepository.com itt a legolcsobb uj - UK ceg 3-4 nap alatt ingyen szallit

    VálaszTörlés