2021. március 15., hétfő

Mégsem kellett utálkozva elfordulnia tőlünk a márciusi ifjaknak - a Mi Hazánk Mozgalom jobbról, Gődényék balról mentették meg a magyar becsületet az idei március 15-én

A "magyar" kormány a tavalyi után már második alkalommal alázott volna porig egy nemzetet, a tavaszi nátha ürügyén betiltva a gyülekezést és így a méltó megemlékezést március 15-én, azon a március 15-én, amelyik dátumon, idén 173 éve, az egész Európát beborító szabadságmozgalmak legmagasztosabbjaként, tündöklő őseink nem a náthától rettegve, arcukat rongymaszkokkal eltakarva reszkettek nyomorultul génvakcináért, hanem gondolkodás nélkül indultak csatába és áldozták fel életüket a szabadság eszményéért, azért a szabadságeszményért, amelyet idén géninjekciókért dobott oda a teljesen méltatlan utókor, és amely utókorra példának okáért Petőfi egyszerűen köpött volna. 

A magyar önérzetet, a nemzetnek a márciusi hősökhöz való méltóságát ezúttal a Mi Hazánk Mozgalom, valamint a dr. Gődény Görgy vezette normalitáspártiak  mentették meg bravúrosan. 

Toroczkai László, a  pártnak a jövő évi választásokon induló miniszterelnök-jelöltjének hívására szép számmal gyűltek össze a hazafiak a budapesti Vigadó téren, a Las Vegas kaszinó előtt, hogy tiltakozzanak a "magyar" kormány gyilkos, a gazdasági életet padlóra küldő, az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, multinacionális áruházláncok és néhány kivételezett árut forgalmazó kereskedelmi egység kivételével gyakorlatilag az egész magyar kereskedelmi ágazat leállítását előíró "járványügyi" intézkedései ellen.

A valószínűleg kormányközeli vállalkozók által működtetett kaszinó azután vált hírhedtté, hogy pimaszul egészen a legutóbbi napokig zavartalanul működhetett, míg a vendéglátó ipart egyébként teljesen kivéreztette a kormány horrorba illő, Izrael- majmoló "járványkezelése".

A  kaszinó előtt megafonban mondta el a Mi Hazánk vezetője az akció célját, amit 6 pontban fogalmazott meg, ezek a következők voltak: 

1. Követeljük, hogy ne zárják le a gazdaságot. 
2. Hagyják dolgozni azokat a magyarokat, akik dolgozni szeretnének! A veszélyeztetett csoportokat kellene védeni, és azok maradjanak otthon, akik félnek a vírustól. 
3. Ne legyen Magyarországon kötelező oltási könyv! 
4. Ne zárják be az iskolákat, óvodákat, oktatási intézményeket! 
5. Ne vegyen fel a magyar kormány újabb hiteleket! 
6. Járványszolidaritási adó kivetéséből emeljék a béreket, mentsék meg a bajba jutott ágazatokat! 

 

Mivel a kormány, rettegve a magyar közvéleménytől, utálatos módon hónapok óta tiltja az egyébként alapjog gyülekezést és népszavazást, a tiltakozásnak leleményes módját választották a szervezők, a köztéri sétát. Így tiltakozásuk kifejezéseként az üggyel szimpatizáló mintegy 1500 személy egészen egyszerűen, az egyébként hajmeresztő "járványügyi" szabályokat, az újvilágrend szájkapca közterületen is kötelező viselését valamint az újvilágrend megfigyelőrendszerek általi minél kényelmesebb megfigyelhetőség kedvéért 1,5 m-es ún. "társadalmi távolságot" is betartva, elsétáltak a Vigadó tértől az Országházig. 

A rendezvényen tevékenyen résztvett a Le az adók 75%-ával párt is.

Kép és videógaléria:
















Mivel két helyszínen nem tartózkodhattunk egyszerre, a Mi Hazánk közös sétáján vettünk részt, de hálistennek az interneten Gődény György és a normalitáspártiak akciójáról is van anyag, az újvilágrend, maszknak titulált szájkosarak viselését is megtagadó normálisak csoportja 12. pontban fogalmazta meg követeléseit, amelyek a következők:

Mit kíván a magyar nemzet? Legyen szabadság, egészség, normális élet és biztos megélhetés.

1. Követeljük a lakosság egészséghez és ingyenes orvosi ellátáshoz való jogának visszaállítását, az egészségügyi alapon történő megkülönböztetés eltörlését
2. Követeljük a járványhelyzet miatt értelmetlenül meghozott védekezési szabályok megszüntetését és az emmiatt kirótt pénzbüntetések visszafizetését
3. Követeljük, hogy senki ne legyen kényszeríthető semmilyen oltásra, sem szájmaszk hordásra
4. Követeljük az értelmetlen, minden tudományos alapot nélkülöző oltási igazolások alapján történő megkülönböztetés bevezetésének elvetését. Semmilyen diszkriminációt nem fogadunk el ebben a tekintetben.
5. Követeljük, hogy senkit se korlátozzanak véleménnyilvánítási, szabad kijárási, gyülekezési vagy egyéb alapvető emberi jogaiban
6. Követeljük a közösségi terek, vendéglátó turisztikai egységek, a kulturális, szórakoztató és sportlétesímények, a fitness-, edzőtermek azonnali kinyitását
7. Követeljük, hogy a járvány okán kapott külföldi anyagi forrásokat a tönkrement kisvállalkozások és a lehetőségeiket elvesztett emberek megsegítésére fordítsák 
8. Követeljük az oktatási intézményekben a hagyományos, tantermi oktatás visszaállítását
9. Követeljük a határzárak és a hozzá kapcsolódó korlátozó szabályoknak a megszüntetését
10. Követeljük az objektív hírszolgáltatást, a megfélemlítő, manipulatív és rémületkeltő hírek leállítását és a járványról másképp vélekedők kirekesztésének és üldöztetésének beszüntetését
11. Követeljük egy politikai befolyástól mentes, tudományos alapon működő, szakmai operatív törzs azonnali felállítását és a járvány valóságos, kórházi statisztikáinak nyilvánosságra hozatalát
12. Követeljük a járványhelyzet miatti kusza és követhetetlen törvénykezésekből fakadó kiváltságok és a korrupció megszüntetését.

Tisztesség, összefogás, együttműködés. Mozduljunk meg a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésünkért, a jövőnkért, a szabadságunkért és az alapvető jogainkért - tette hozzá Gődény. 


Az alábbi videó arról is tanúskodik, ahogyan a rend őrei arról tárgyalnak, hogy mindenkit, aki résztvett a rendezvényen, igazolni kell és feljelentést kell tenni ellene tiltott gyülekezésen való részvétel miatt.

 


Szerk. megj. : a két, tulajdonképpen egymással is rivalizáló közösség, a magyar nacionalisták és a normalitáspártiak, gyakorlatilag bevette Budapestet, amely több helyszínen is kormányellenes skandálástól és vonuló, elégedetlen tömegtől volt hangos. Természetesen hívei vagyunk az összefogásnak is, viszont ez, ahogy alakult,  elnyerte a tetszésünket. Az egészséges konkurrencia és egymás, lehetőleg építő jellegű kritikája mindkét félnek, és hosszú távon a közösségnek is csak hasznára válik. 

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése