2021. március 16., kedd

Táboroztatás is lesz? A FEMA rendőrség szerint csak a brutális, fizikai cselekmények lehetnek emberiesség elleni bűncselekmények, az alapvető jogok megvonása teljesen oké


Úgy tűnik, újraértelmezte a Készenléti Rendőrség az emberiesség elleni bűncselekmény büntetőjogi meghatározását. 

A legutóbbi, a "magyar" kormány által szervezett "nemzeti konzultáció" nevű közvéleménykutatás kapcsán emberiesség elleni bűncselekmény előkészülete elkövetésének gyanúja alapján tettem feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik "vannak", és akik szerint alapjogokat kéne megvonni azoktól az egészséges, immunrendszerükben bízó személyektől, akik nem kívánják bevenni a kamukuvikk elleni rémvakcinák egyikét sem. 

Álláspontom szerint ez a cselekmény egyértelműen kimeríti az emberiesség elleni bűncselekmény előkészülete btk. szerinti tényállását, egészen pontosan a btk. Btk. 143. cikk h) pontban leírt bűncselekmény előkészülete tényállását. 

Azonban a feljelentést vizsgálni hivatott FEMA, izé, Készenléti Rendőrség álláspontja szerint  "a legsúlyosabb, a legalapvetőbb emberi moralitást is nélkülöző, legfőképpen fizikailag testet öltő, brutális cselekmények" tartoznak az emberiesség elleni bűncselekmények körébe.

A jogalkotási folyamat keretében az arra felhatalmazott állami szerveknek (Országgyűlés vagy az éppen Izraelben járványkezelést tanulmányozó Kormány) jogában áll az alapvető jogok korlátozása, állapítja meg továbbá a Készenléti Rendőrség. 

Valamint erre irányuló szándékukat közvéleménykutatás keretében  ki is fejezhetik, fejezi be érvelését a Készenléti Rendőrség, amely mindezek tükrében megállapítja, hogy nem történt bűncselekmény.





Szerk. megj.: És akkor mégegyszer, idézzük fel a Btk. 143. cikk h) pontos szövegét, üssetek meg, de én nem látom, hogy azt írná, csak 'a legsúlyosabb, a legalapvetőbb emberi moralitást is nélkülöző, legfőképpen fizikailag testet öltő, brutális cselekmények" tartoznak az emberiesség elleni bűncselekmények körébe, itt simán azt írja, "csoportot vagy annak tagját alapvető jogától megfoszt" : 

143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként 

h) politikai, nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nemi vagy más ismérv alapján meghatározható csoportot vagy annak tagját a csoporthoz tartozása miatt alapvető jogaitól megfoszt, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.


 

Kapcsolódó:

Feljelentettem azokat, akik "vannak", és a "nemzeti konzultáció" nevű kérdőívben szerintem konkrétan emberiesség elleni bűncselekményeket javasolnak (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Emberiesség elleni bűncselekmény-e az oltatlanokat alapvető jogaiktól megfosztani? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése