2021. március 20., szombat

Boldogkői liberálfasiszta rajongói FEMA tábort követelnek, gyalázzák Kárpátalját és szőröstalpúzzák a székelyeket

Boldogkői Zsolt "virológus", a vírusdiktatúra egyik kirakat-figurája a Facebook oldalán siránkozik, hogy valaki (bizonyos I. Péter, ezúton gratulálunk neki) büntetőfeljelentést tett ellene, és belinkelte a posztjához a róla szóló egyik blogbejegyzésemet, amelyben azt javaslom az újvilágrendellenes közösség tagjainak, hogy tegyenek büntetőfeljelentést ellene, amennyiben úgy érzékelik, hogy akár egészségügyi önrendelkezési jog megsértésére, akár tiltott emberkísérletre bújt fel a fickó a kötelező, "kovid" "vakcinának" titulált eutanázia-injekció propagálásával.

Érdekesség, hogy Boldogkői szerint a székelyföldi blog "nemzetközi".


A posztja alatt elképesztő, a normálisok elleni gyűlöletkeltés, igazi zombivonaglás folyik, az egyik újvilágrend-fasiszta konkrétan FEMA táborok felállítását követeli (azaz emberiesség elleni bűncselekményre szólít fel).

 



Kárpátalját sem kímélik, megint beköszönnek a szokásos balliberális szólamok, miszerint "jönnek" és a "nyugdíj" meg "elveszik" stb. 



A bejegyzésem, amely elég szép látogatottságot ért el, köszönhetően Boldogkői megosztásának, szintén kapott néhány zombi agyarcsattogtatásszerű kommentet, amelyekből nyilván nem hiányozhatott, ahogy azt liberálfasisztáéktól megszokhattuk, a székelyek szőröstalpúzása, és a gyurcsányi örökzöld, miszerint nekünk, székelyeknek "lóf...sz közünk van" Magyarországhoz. 

 



Szerk. megj.: Ezek a nemzetellenes erők diktálják a "magyar" kormány tempóját a "járvány" ügyében. Karácsony Gergelyt utánozta a fidesz a kötelező maszkok bevezetésével, Kocsis Cake Olivió kérése után hurcolták meg a tisztánlátó dokikat,  és ez az ultraliberál-fasiszta, székelyellenes rajongótáborral rendelkező muki is állandóan futtatva van, jellemzően talpig maszkban. 

Kapcsolódó:

Úgy tűnik, letérdelt a magyar rendőrség a BLM szimpatizáns Kocsis Cake Oliviónak, és a magyar demokrácia arculcsapásaként elhurcolták dr. Gődényt - én is írtam levelet Polt Péternek, hátha Boldogkői Zsoltot is elhurcolják (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés: