2021. március 27., szombat

MRNS injekciók és autoimmun betegségek - az OGYÉI-t kérdem, hogy szerintük a "vírustüskét" előállító, átprogramozott sejteket nem-e támadhatja meg vaegy arra kószáló T-killer

Közérdekű adatigénylésben fordultam az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézethez (OGYÉI), amelyben arról kértem információt, hogy a ma Magyarországon elérhető, és mRNS tehnológiával készült injekciók, amelyeket hivatalosan a nátha megelőzésére alkalmaznak, nem okozhatnak-e autoimmun megbetegedéseket, ugyanis a legelfogadottabb magyarázat ezeknek a betegségeknek a létrejöttére az ún. molekuláris mimikri, azaz az idegen fehérjét (antigént) azonosító immunsejtek egyúttal saját sejteket is támadnak.

Valamint afelől is érdeklődtem, hogy az OGYÉI szerint, amennyiben a szervezet érzékeli, hogy az mRNS injekció következtében bizonyos sejtek nem a korábbi, a génekben kódolt programjuk szerinti fehérjéket kezdik előállítani, hanem egy "vírus" tüskefehérjéjét, van-e esély, hogy a szervezet immunrendszerét alkotó sejtek ellenségként azonosítsák be ezeket az átprogramozott sejteket és azokat megtámadva autoimmun megbetegedéseket, rákot, egyéb megbetegedéseket okozzanak. 

Adatigénylésemben a Vincze Eriknek adott korábbi válaszra hivatkoztam, amelyben az OGYÉI részletesen ismerteti az mRNS tehnológiájú injekciók működését. 




Kapcsolódó:

A Cominarty halálkoktél nem génmódosító, állítja az OGYÉI, a Pfizer és az Európai Gyógyszerügynökség (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése