2021. március 17., szerda

Segítsük kicsit a román vírusdiktatúra elleni ellenállást is. Panaszt tettem a román miniszterelnök ellen, mert az oltáselleneseket leterroristázta


Hálistennek a román diszkriminációellenes törvény sokkal hatékonyabb, mint magyar megfelelője. Alapból a magyar egyenlő bánásmód törvény kivon a törvény hatálya alól csomó mindenkit, hatóságot meg magánszemélyt. A román törvény teljesen egyértelműen, és mindenkire vonatkozik, kivételezés nélkül. 

Ezt kihasználva tettem panaszt a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál nevezett Florin Cîțu ellen, aki egyébként Románia miniszterelnöke.

Nevezett személy nagy nyilvánosság előtt terroristának nevezte azokat a személyeket, aki vallási, politikai vagy egészségügyi meggyőződésből elutasítják a maszkhasználatot, az ún. "társadalmi" távolságot és az mRNS tömegeutanázia injekciókat.  

A diszkriminációelleni jogszabály azonban egyértelműsíti, hogy meggyőződése alapján valakinek a méltósághoz való jogát megsérteni, megfélemlítő, ellenséges, megalázó, sértő, lekicsinylő légkör teremtése (többek között) meggyőződés alapján, nagy nyilvánosság előtt, szabálysértésnek minősül. 


 


Kapcsolódó:

Óriási a közfelháborodás a román miniszterelnök kijelentése miatt: Florin Cîţu “terroristának” nevezte azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a kísérleti vakcinákkal (informatialibera.ro)

Florin Cîțu: Acțiunile celor care se împotrivesc vaccinării și purtării măștii sunt similare cu ale teroriștilor VIDEO (digi24.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése