2021. május 14., péntek

Hatalmas fegyvertény - Több, mint 800 panasz érkezett civilektől pár nap alatt az ombundsmanhoz, muszáj volt nyilatkoznia a kovidnáci igazolványokkal kapcsolatban


A portfolio.hu hozta le "Baj van a védettségi igazolványokkal? Új javaslatok érkeztek" álszent című cikkben, Kozma Ákos, az Alapvető Jogok Biztosa, kénytelen-kelletlen, de nyilatkozott az ú.n. "védettségi" igazolványokkal kapcsolatban. 


Az oltottsági állapothoz (esetleg más egészségügyi beavatkozások, ún. PCR tesztek pozitív eredményéhez) kötött kovidfasiszta igazolvány bevezetése, amely a tulajdonosának előjognak álcázott alapjogokat (szórakozási lehetőséget, kulturális szolgáltatásokat, kulináris szolgáltatásokat és sportolási lehetőséget) biztosít, de aki nem rendelkezik vele, azt továbbra is kizárja számos alapjoga gyakorlásából, igencsak kiverte a biztosítékot Magyarországon. 

A Korona Igazsága civil csoport azonnal panaszt nyújtott be a fasiszta igazolványt jogszabályba foglaló rendelet ellen, és tömeges panaszbenyújtásra szólította a lakosságot, ezt a tavaly kitört médiajárvány egy éve alatt szépen megszerveződött független normalitáspárti médiahálózat (élén az Orvosok a tisztánlátásért csoport által működtetett weboldallal) sikeresen el is juttatta a viruss, járvány, maszk, oltás, orbán és fidesszkeptikus  közönséghez. 

A Korona Igazsága csoporttól független civil kezdeményezések is hasonló akciókra buzdítottak, és a közös, tömeges jogi akciók sikere nem maradt el.

Kozma Ákos, aki az eddig szórványosan érkező egyéni panaszokat szinte élvezettel söpörte le (a rabszolgamaszk-hordatás ellen jómagam is nyújtottam be panaszt nála többedmagammal, copy paste üzemmódban utasított el minket), láthatólag meghökkent a tömeges panaszáradattól. 



 Az alapvető jogi biztos véleménye egyébként távolról sem kielégítő, "járványvédelmi okból" nem tartja alapjogi szempontból kifogásolhatónak a kovidnáci útleveleket. 

Azonban leszögezi, hogy ez csak addig igaz, amíg nem alapvető jogok gyakorlását vagy alapvető szükségletek kielégítését kötik a kártyához. 


Még sokat variál, és végül kinyögi, hogy a védettségi igazolvány kiállításáról szóló rendelkezések áttekintését és szükség szerinti felülvizsgálatát javasolja


Kapcsolódó:

Baj van a védettségi igazolványokkal? - Új javaslatok érkeztek (portfolio.hu) 

Terjed a Korona Igazsága telegram csoport panasza, amit az Alapvető Jogok Biztosának küldtek az oltási igazolások és a megkülönböztetés ellen - te is beadhatod (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Copy paste jellegű típusválaszt ad az Alapvető Jogok Biztosa a tüdőgyilkos NWO szájmaszkok kötelező használata elleni panaszokra (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

4 megjegyzés:

  1. van mindjár három alapvetö jogom is amit ez az érvénytelen müanyag darab korlátoz az emberi méltosághoz az egészaéghez és a szabadsághoz valo jogaimat amit nem korlátozhatnak semmilyen vészhehzet bevezetésével olvasd az alaptörvényben ami egyébként pont anyit ér mint a müanyag darab

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az emberjogi biztos ellátta volna a zsidó csillagot is "megfelelt" pecséttel, a haláltáborokban pedig kifogásolta volna, hogy az őröknek az alacsony kémények okozta szmogban kell dolgozniuk.

      Törlés
  2. Ha nézne videókat láthatná hogy a népírtás eszköze!De mindegyik az ellenzéktől a poltig írás és olvasás valamint infooidiótának teszik magukat nem látnak nem hallanak csak mondják a hülyeségeiket! belemennek minden ép ész meghazudtoló törvénybeamit a romaffia meghoz!

    VálaszTörlés