2021. május 26., szerda

A Korona Igazsága csoport szerint akár emberiesség elleni bűncselekmény is lehet a GMO igazolvány - tömeges büntetőfeljelentés-hadjáratot indítunk


Ha a Korona Igazsága csoport a Bosszúállók, akkor Vincze Erik benne a Pókember. A mindössze 20 esztendős, Amerikában élő fiatalember már tucatnyi közigazgatási beadvánnyal, (közérdekű adatigényléssel, büntető feljelentéssel és panasszal) büszkélkedhet a globális vírusdiktatúra, a deep state ellen vívott ütközetben. 

A legutóbbi netes konferencián, amelyet a szélesebb közönség számára videón rögzítettünk, Vincze Erik néhány beadványát elemeztük, köztük leginkább a Gulyás Gergely felelős miniszter elleni büntető feljelentését emberiesség elleni bűncselekmény előkészítése tárgyában. 

Az elemzés során arról értekezik a Korona Igazsága csoport, hogy akár emberiesség elleni bűncselekmény is lehet az ún. "védettségi", külalakja és tartalma szerint csak GMO igazolványnak titulált plasztikkártya kormányzati szintű bevezetése, és a rá épülő egészségügyi és meggyőződési alapú hátrányos megkülönböztetéses, apartheid jellegű rendszer.

A magyar büntetőtörvény szerint:

"143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként 

h) politikai, nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nemi vagy más ismérv alapján meghatározható csoportot vagy annak tagját a csoporthoz tartozása miatt alapvető jogaitól megfoszt, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. 

(3) E § alkalmazásában polgári lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadásnak minősül minden olyan magatartás, amely magában foglalja az (1) bekezdésben írt cselekmények polgári lakosság elleni sorozatos elkövetését, egy állam vagy szervezet politikájának végrehajtása vagy elősegítése érdekében."

Azt vizsgáljuk, hogy a GMO igazolványok esetében ez a Btk. tétel megvalósul-e.

Arra jutottunk, hogy a Btk. 143. § (3) pontban meghatározott átfogó vagy módszeres támadás tényállása megvalósul, mert a GMO igazolvány sorozatosan, folyamatosan érvényben van, nem csak egyetlen alkalommal valósult meg Magyarország területén annak használata. Az állami politika is adott, ez az ún. magyar "járványkezelési" politika. 

A Btk. 143. § (1) h) szerinti "csoport" is meghatározható, álláspontunk szerint, a "más ismérv" jelen esetben lehet akár egészségügyi állapot, vagy akár meggyőződés, vallási álláspont is. 

A Btk. 143. § (1) h) szerinti alapjogtól való megfosztás a sporttevékenységek lehetőségétől való megfosztás esetében bizonyítottan fennáll, a sportról szóló 2004 évi 1. törvény preambuluma szerint egyértelműen, szó szerint alapvető jog a sporthoz való jog, amely az élethez és az egészséghez való alapvető jogunk része is, az Alaptörvény szerint.

Elemezzük azt a tényt is, miszerint a nemzetközi jog, és azon belül a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya tételesen rögzíti, hogy alapjogot csak szükségállapot esetén lehet korlátozni (szigorú szabályok mentén és csak átmenetileg), márpedig Magyarországon nem szükségállapot, hanem veszélyhelyzet van. 

A beszélgetés során arra a következtetésre jutunk, hogy a GMO igazolvány esetében is alkalmazni kellene a tömeges büntetőfeljelentés beküldés módszerét, egy beadvány-modellt közzétéve tömegesen kellene büntetőfeljelentéseket tenni a témában, egyrészt, mert a tömeges jelleg már vezetett sikerre a Gurabi Ági, a Korona Igazsága csoport alapítója által indított, a magyar ombundsman felé irányzott tömeges panaszáradat esetében, másrészt már önmagában a tömeges feljelentésbenyújtás közakaratnak, közvéleménynek a kifejezése.

Harmadsorban a beadványok sorozatos elutasítását akár Hágában a büntetőbíróságon is be lehetne mutatni, mint bizonyítékot az állami szervek közreműködésére az elkövetett emberiesség elleni bűncselekménysorozatban. 

Alább a videó:



Kapcsolódó:

Vincze Erik feljelentette Gulyás Gergelyt emberiesség elleni bűncselekményért és belengetett egy hágai feljelentést is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Vince Erik, saját bevallása szerint, feljelentést tett egészségügyi önrendelkezési jog megsértése tárgyában, az oltást géntehnológiának tartja (ruszinkarpatalja.blogspot.com)






Hatalmas fegyvertény - Több, mint 800 panasz érkezett civilektől pár nap alatt az ombundsmanhoz, muszáj volt nyilatkoznia a kovidnáci igazolványokkal kapcsolatban (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése