2020. október 30., péntek

Copy paste jellegű típusválaszt ad az Alapvető Jogok Biztosa a tüdőgyilkos NWO szájmaszkok kötelező használata elleni panaszokra

Betűre ugyanazt a választ kaptam az Alapvető Jogok Biztosától a kötelező maszkhasználatot előíró kormányrendelet ellen benyújtott panaszomra, mint Hadnagy Richárd, aki a Facebookon posztolta az általa benyújtott panaszra kapott választ. 

Panaszomban számos, szerintem törvénytelen pontját érintettem a kötelező maszkhasználati diktátorrendeletnek, úgymint azt, hogy felülírja az egészségügyi önrendelkezési jogot, a szólás és gondolati szabadságjogainkat, az élethez, a testi egészséghez való jogunkat stb. 

Típusválaszában az Alapvető Jogok Biztosa arra hivatkozik, hogy ő csak abban az esetben vizsgáltathatja ki az Alkotmánybírósággal egy jogszabály Alaptörvénynek megfelelőségét, ha az nemzetközi jogot, vagy az Alaptörvényben leszögezett alapvető jogot sért. 

A válasz többi részében a maszkhordásra vonatkozó hivatalos vírusdiktatúrai kliséket alkalmazza, mint az olyan bizonyítatlan és bizonyíthatatlan kijelentések, miszerint a maszkok legfontosabb funkciója az, hogy "az enyhe tünetekkel rendelkező valamint a tünetmentes emberek ne adják át a lappangó vírust a környezetüknek", valamint, hogy aki a "törvényes" előírásokat megszegi, "embertársai egészségét veszélyezteti". 

Ezek után a maszkviselési előírások megszegőire vonatkozó szabálysértési információkat közöl.





Szerk. megj.: Az előregyártott típuslevél megmutatja, hogy a hatóságok mennyire veszik komolyan a lakosság részéről érkező visszajelzéseket. Ez a válasz a hivatkozásaim közül egyetlen egyre sem válaszolt érdemben. Azt sem vette figyelembe, hogy nemzetközi szerződésre hivatkoztam, amit még saját levelének tartalma szerint is kellett volna vizsgáljon. És az Alaptörvényben is leszögezett jogokra is hivatkoztam, ezek esetében is érdemben kellett volna vizsgálódnia, és amennyiben alaptörvényellenességet tapasztal, fordulhatott volna az Alkotmánybírósághoz, amit kifejezetten kértem is. 

Következtetés: bizonyára a lakosság részéről számos beadvány érkezik a kovidfasiszta diktatúra által ránk kényszerített újvilágrend szájkosarak témájában, és erre alkalmazza ugyanazt a típusválaszt az Alapvető Jogok Biztosa nevű sóhivatal. 

Lehetséges megoldás: típuspanaszözönt zúdítani rájuk, gyakorlatilag ugyanezzel a módszerrel. 

Kapcsolódó:

Az Alapvető Jogok Biztosához fordultam a szabadkőműves szájmaszkok kötelező használatát előíró diktátori rendelet kapcsán (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése