2020. május 21., csütörtök

Országos tisztifőorvos: a járványküszöb irreleváns, ha már van két összefüggő eset, az járvány. Egyébként meg a WHO mondta ki, hogy járvány van, nem magyar egészségügyi hatóság.

A törvényben meghatározott 15 napos határidőt tizenkét nappal és a Nemzeti Népegészségügyi Központ közérdekű adatokra vonatkozó tájékoztatójában megadott 25 napos határidőt két nappal túllépve, egy nappal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz a határidőtúllépés miatt intézett vizsgálati kérelmem iktatása után megérkezett a Müller Cecília országos tisztifőorvos által aláírt hivatalos válasz az április 23-i közérdekű adatigénylésemre.

Közérdekű adatigénylésemben az iránt érdeklődtem, hogy lett-e átlépve a hivatalos járványküszöb érték a korona"vírus" (exoszóma) esetében Magyarországon, hirdette-e ki a járványt az országos tisztifőorvos és közzé lett-e téve a Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos honlapján, azaz van-e hivatalosan, a törvény szerint korona "vírus"(exoszóma) járvány ma Magyarországon.

Válaszában az országos tisztifőorvos az egészségügyi törvény előírásaira hivatkozik, miszerint már két egymással összefüggő eset járványnak minősíthető, majd a járványküszöb számításáról értekezik, amiről megállapítja, hogy jelen esetben irreleváns, végül leszögezi, hogy a magyarországi veszélyhelyzetet az indokolja jogilag, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) március 11-én világjárvánnyá nyilvánította a korona"vírus" (exoszóma) okozta járványt.



Kapcsolódó:
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordultam, mert Müller Cecília nem válaszolt időben a kérdésemre (ruszinkarpatalja.blogspot.com)
Ok, kérdezzük meg Nemzet Cilit. A legfőbb ügyész tanácsára direkt hozzá fordulok, hogy átléptük-e egyáltalán a járványküszöböt, és van-e COVID-19 járvány ma, hivatalosan, Magyarországon? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

10 megjegyzés:

  1. Aztán ki nem szarja le a WHO-t? Magyarországnak mi köze egy idegen szervezet véleményéhez,és fordítva?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akit a Bill Gates pénzel, hogy majd még többet keressen az idióta vakcinájával, amit köszönjük, de nem kérünk...
      Forrás van bőven, nézzetek utánna...

      Törlés
  2. Mi közünk a WHO-hoz? Ez nevetséges!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi, hogy beszálltunk pár száz
      millával a finanszírozásába.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Mi közünk a WHO-hoz? Ez nevetséges!

    VálaszTörlés
  4. Mi közünk a WHO-hoz? Ez nevetséges!

    VálaszTörlés
  5. Mostmár csak egy kérdésem van ezt a passzust mikor adták hozzá az 1998-as törvényhez, mikor módosíthatták? Hogy nyomozhatnám ki?

    VálaszTörlés
  6. Értelmetlen volt a gazdaságot tönkre tenni..hacsak nem a hitelfelvétel volt a cél.
    Vagy éppen a Bill Gates génmanipulációs oltóanyag is fontos célja nagyhatalmi elitnek. Sajnos van rá példa hogy több lépcsőben történik manipuláció a magas covidos számok elérésében.mindegy hogy túl sokat teszteknek vagy éppen nem.Anem.Alkalmatlan a teszt a vírus kimutatására, maga a feltalálója állítja. És sok más szakértő..

    VálaszTörlés