2020. május 18., hétfő

Nem oda Buda. Panaszt tettem a nem erőszakos népességcsökkentést helyeslő botrányos, a Bill Gates elleni nyomozást megtagadó rendőrségi határozat ellen

Panasszal éltem a nyomozó hatóságnál a Budapesti Rendőr-főkapitányság, Bűnüldözési osztály, ügyintéző Boros Nikolett r.ftörm. által kiállított 01000/2030/2020.bü. számú határozat ellen, melyben elutasítja büntetőeljárás indítását William Henry Gates ellen népirtás előkészülete tárgyában arra hivatkozva, hogy, idézem, nevezett szándéka “nem az emberiség tagjainak eltüntetésére, vagy a népesség számának erőszakos, károsító módon történő csökkentésére terjed ki”.

Panaszomban megállapítom, hogy azt a nyomozó hatóság is kénytelen elismerni tényként, hogy nevezett William Henry Gates, azaz Bill Gates valóban népességcsökkentést kíván végrehajtani, azaz mesterséges népességcsökkenést kíván előidézni az általa a bizonyítékként a feljelentéshez csatolt videóban felsorolt eszközökkel, úgymint vakcinák, egészségügyi intézkedések és reprodukciós egészségügyi szolgáltatások.

Hivatkozom a népesség, mint demográfiai, populációdinamikai fogalom csökkenő és növekvő tendenciáinak, azaz dinamikájának befolyásoló tényezőire, úgymint az elhalálozások és az élveszületések számára.

Felhívom a figyelmet, hogy, mivel még nem adottak a technikai feltételek más bolygóra költözéshez, úgy a Bill Gates által áhított népességcsökkentést csakis vagy a populáció (jelen esetben a világ emberi fajhoz tartozó népessége) élő egyedei elhalálozásának előidézésével, vagy a faj élveszületéseinek magakadályozásával lehet elérni.

Leszögezem, hogy mindkét eset kimeríti a hatályos Btk. 142. § (1)a)b)d) pontjaiban leszögezett népirtás tényállását.

Kifejtem álláspontomat, miszerint, noha azt állítja, hogy létezik ilyen, a nyomozó hatóság azért nem mutatja be a nem erőszakos, és nem károsító módon történő népességcsökkentés lehetőségét, mivel valójában ilyen nem létezik. Egyetlen élőlény sem, köztük az ember sem választhatja önként a saját pusztulását és/vagy utódai megszületésének megakadályozását. Ha ilyen történik, az csakis külső erőszak hatására történhet.

Mivel Bill Gates a szóban kifejezett népességcsökkentő tervét vakcinák, egészségügyi intézkedések és reprodukciós egészségügyi szolgáltatások segítségével kívánja megvalósítani, kérem a nyomozó hatóságot, hogy bűnügyi nyomozás keretében vizsgálja meg az összes ilyen, Magyarországon található eszközt, amely a Bill&Melinda Gates Alapítványhoz köthető, hogy ezek az eszközök valóban alkalmasak-e akár tömeges elhalálozások előidézésére, és/vagy élveszületések megakadályozására.

Kérem, hogy a vizsgálatba vonjon be olyan szakembereket is, akik kifejezetten oltásellenes hírnévvel rendelkeznek, valamint széleskörű lakossági konzultációt is kérek az ezen eszközökkel való eddigi tapasztalatról.

Kiemelten kérem, hogy az ezután esetleg Magyarország területére kerülő ilyen eszközöket vizsgálják, mivel a koronavírus jelenség kapcsán nevezett nyíltan hirdeti, hogy 7 milliárd embert, a bolygó teljes lakosságát be kívánja oltatni (szerk. megj.: ez csak kormányzati és hatósági segítséggel lehetséges).

Megállapítom, hogy a népirtás előkészülete tényállás abban az esetben is fennáll, ha ezen eszközök valójában nem lennének alkalmasak ennek kivitelezésére. Példaként felhozom, hogy egy gyilkossággal nyíltan fenyegetőző egyén esetében sem az az első intézkedése a bűnüldöző szerveknek, hogy megvizsgálják, az egyén által a bűnelkövetésre megnevezett eszköz alkalmas-e annak kivitelezésére.

Mindezeket tekintetbe véve kérem a bepanaszolt határozat felülvizsgálatát, és büntetőeljárás indítását nevezett William Henry Gates ellen népirtás előkészítése tárgyában.






2.04-2.09 között beszél Bill Gates a világ emberi lakosságát beoltani kívánó terveiről:



Kapcsolódó:
A rendőrség szerint, ha csak oltással és vakcinával történik a népességcsökkentés, az, mivel nem "erőszakos", nem is népirtás (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. New York-ban mind a mai napig eletben van egy torveny, mi szerint meg elve szuletett magzatot is megolhetnek. Az abortusz is a terhesseg barmely idopontjaban vegrehajthato. Akar a 9-ik honapban is. Mi ez, ha nem emberoles elore megfontolt szandekkal. A Democrata kormanyzo Bill Gates megvasarolt embere. (Erre ugyan nincs bizonytekom, csak a tettei, mert kulonben ki lenne kepes ilyen dolgokat elkovetni)

    VálaszTörlés