2020. május 20., szerda

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordultam, mert Müller Cecília nem válaszolt időben a kérdésemre

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordultam egy vizsgálati eljárás kezdeményezését kérő levéllel, mert a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz intézett közérdekű adatigénylésemre nem jött válasz a törvény által megszabott 15 napos, de a népegészségügyi központ honlapján található információk szerinti maximum 25 napos határidőn belül sem.

A Nemzeti Népegészségügyi Központhoz azután fordultam közérdekű adatigényléssel abban a kérdésben, hogy lépte-e át a koronaexoszóma (népiesen korona"vírus") járvány a Magyarországon gyakorolt járványküszöböt, valamint lett-e meghirdetve az országos tisztifőorvos által és közzé lett-e  téve a Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos honlapján, azaz van-e hivatalosan, a törvény szerint koronaexoszóma járvány ma Magyarországon, hogy ezt a legfőbb ügyész egy, határidőben egy hasonló tartalmú közérdekű adatigénylésre adott válaszában javasolta.





Kapcsolódó:
Ok, kérdezzük meg Nemzet Cilit. A legfőbb ügyész tanácsára direkt hozzá fordulok, hogy átléptük-e egyáltalán a járványküszöböt, és van-e COVID-19 járvány ma, hivatalosan, Magyarországon? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)
Átléptük-e a járványküszöböt a COVID-19-el? A főügyész határidőben válaszol (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése