2022. november 23., szerda

Talán mégis csak van remény az oltottak és az emberiség számára - a pióca


Névtelenséget kérő személy keresett meg, és közölte, hogy akár háromszor oltottakat is helyre tud szedni az ősi, és valljuk be, a modern "orvostudomány" által eléggé elhanyagolt gyógymóddal, a piócázással. 

A minap néztem meg a "Hirtelen halál" című dokumentumfilmet és annyira elkeseredtem, hogy aludni is alig tudtam, azon, hogy mi is történik most az oltottakkal, és az oltottak vérével kontaktba kerülő oltatlanokkal is akár. A filmben konkrétan apokalipszist emlegetnek, és ez nem túlzás, ha figyelembe vesszük, hogy a teljes emberi populáció 65%-a részesült valamelyik mRNS injekcióban legalább egyszer. 

Ma reggel érkezett a hívás, hogy ez a névtelenségbe burkolózó személy talán mégis csak tud egy lehetséges megoldást, a piócázást. Kézenfekvőnek tűnik az ötlet, ugyanis pontosan a véráram az, amit az mRNS injekciók leginkább támadnak pl. a "Hirtelen halál" című film szerint is, gumiszerű struktúrákat alakítanak ki az erekben, amelyek aztán trombózisokhoz, érelzáródásokhoz és halálhoz vezetnek. 

A piócázást önmagán és szűk családi környezetén alkalmazó személy fényképeket is küldött a kezelés eredményéről, csak erős idegzetűeknek, egy háromszor oltott személyből köldökpiócázás során eltávolított szubsztancia:




 

Kapcsolódó:


DIED SUDDENLY - HIRTELEN HALÁL - STEW PETERS DOKUMENTUMFILMJE (bitchute.com) World Premiere: Died Suddenly (rumble.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése