2022. november 23., szerda

A 17 évesen a fitnesszteremben elhunyt Mezei Flavia a Román Vöröskereszt önkéntese volt - ebből következtethető az oltottsága


Nagy hullámokat kavart a román sajtóban, de az kovidsunyi erdélyi magyar sajtóban is annak az azelőtt tökéletesen egészséges, sportoló, 17 éves tinédzsernek a halála, aki Gyulafehérváron szenvedett infarktust és hunyt el a fitnesszteremben, miközben nyújtógyakorlatokat végzett.

A román sajtó egyhangúlag erősíti meg, hogy a lány a Román Vöröskereszt önkéntese volt. Ez a szervezet volt a szervezője annak a 2021 október 29-én és 30-án rendezett "Vakcinamaratonnak", amelyen tehno és house zenére, DJ-ek fellépésével szerveztek oltási maratont fiataloknak Gyulafehérváron, és több száz fiatalt sajnos sikerült is beoltani mRNS injekciókkal az akció során.


Mindez nagy mértékben megerősíti a gyanút, hogy Flavia maga is oltott volt, noha ezt az információt egyetlen román sajtóorgánum sem erősíti meg. Mindenesetre tény, hogy a román rendőrség emberölés gyanújában nyomoz.

Mezei Flavia az idén már a harmadik hirtelen elhunyt romániai fiatalkorú vagy tinédzser sportoló, pár hete hunyt el a 12 éves csángó Tímár Áron foci közben, és még augusztusban Alessia Maria Raiciu, a 18 éves kosárlabdázó. 

Kapcsolódó:

A murit de infarct la 17 ani în sala de fitness. Ce a mai arătat autopsia adolescentei din Alba Iulia (adevarul.ro)

Elhunyt egy 17 éves lány, aki egy fitneszteremben lett rosszul (maszol.ro)

Tisztázzuk:A Fehér megyei, 17 évesen az edzőterembe elhunyt diáklánynak igazoltan 3 Pfizer oltása volt, sőt aktív oltás-propagandistája volt az iskolájában tavaly megalakított Oltottak Klubjának (szmm.substack.com)

Alba Iulia: Maraton de vaccinare, în weekend, pe muzică de club (europafm.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése