2022. november 3., csütörtök

Nem akarnak a zsaruk nyomozni a 14 éves Petra esetében sem, aki a balatoni kiránduláson halt meg szívizomgyulladásban


Elutasította a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság azt a feljelentésemet, amelyben a nyáron a balatoni kirándulása során életét vesztett 14 éves diáklány ügyében tettem. Azóta kiderült, hogy a lányt nagy valószínűséggel Nagy Petrának hívták.

Feljelentésemet arra alapoztam, hogy szívizomgyulladásról cikkezett a média a lány esetében, ami nem jellemző ebben a korban a tinédzserekre. A szívizomgyulladás lehetséges okának pedig a COVID 19 mRNS mérget jelöltem meg, feltételezve, hogy a lány részesült ilyen mRNS terápiában, amit a fősodratú média csak "oltásnak" titulál. 

A feljelentést gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének gyanújával tettem, azon a gondolatmeneten, hogy ha a tinédzser lány oltva volt, még ha önként, senkitől sem befolyásolva vette is fel azt, akkor is az injekciót beadminisztráló személyzet elmulasztotta közölni vele, hogy akár bele is halhat az injekcióba. 

Sajnos a rendőrség nem hatódott meg túlságosan a 14 éves diáklány halálától, szárazon közölték az elutasító határozatban, hogy dr. Tamasi József, a Szent Korona Igazsága Jogvédő Egyesület alelnöke által benyújtott, egészen hasonló tartalmú feljelentését is elutasították még a nyáron, mert a feljelentett cselekmény szerintük nem bűncselekmény. 

Röviden közölték az elutasítás okát is, szerintük ahhoz, hogy egyáltalán a bűncselekmény gyanúja felmerülhessen, együttesen fenn kéne állnia a következő tényeknek: 

1. a gyereknek részesülnie kellett valamelyik vakcinában

2. nem volt tisztában a vakcinák lehetséges halálos következményével, mert az orvosi személyzet őt erről nem tájékoztatta

3. a halál az oltás következtében lépett fel

A rendőrség szerint ezek közül a körülmények közül egyiket sem sikerült bizonyítanom a feljelentés során, így tehát nem áll fenn bűncselekmény elkövetésének gyanúja.




Kapcsolódó:

"COVID 19 Vaccinated" - Nagy Petra, a balatoni kiránduláson elhunyt 14 éves lány az édesanyjával egy Facebook fotón (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Hivatalos: kétszer oltott volt a tornaórát követően elhunyt gimnazista Debreczeni Ákos - megvan a kórbonctani jegyzőkönyv is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése