2022. november 28., hétfő

Mintegy háromezer gyerekkel született kevesebb az idén októberig, mint tavaly ugyanabban az időszakban


Év közepére némileg mérséklődött a katasztrofális csökkenés, ami az év első hónapjait jellemezte a gyerekszületések számában. 

A Hirtelen halál (Died Suddenly) című dokumentumfilmben egy epizódban szerepel Duró Dóra Mi hazánkos parlamenti képviselőnő felszólalása is, amint katasztrofális, 20%-os csökkenést emleget egy parlamenti interpellációban, ami az idei és tavalyi gyerekszületések számát illeti. Dóra a 2022 januári adatra hivatkozott, ami valóban katasztrofális csökkenést mutatott a 2021 januári adathoz képest. 

Ez a trend folytatódott idén áprilisig, májusban és júniusban viszont ebben az évben születtek többen, mint a tavaly ugyanezen hónapokban. 

Összességében, az év első három negyedévében 3076 gyerekkel született kevesebb Magyarországon, mint 2021 hasonló időszakában. 


A KSH a gyerekszületések magyarázatát az oltásvonakodásban jelöli meg, szerintük a magyar nők a COVID-19 elleni ún. "védőoltások" "vélt" mellékhatásai miatt nem vállaltak gyereket.

 


Mint ismeretes, Bill Gates egy TED előadáson arról beszélt, hogy amennyiben jó munkát végeznek a vakcinákkal, akár 15%-os népességcsökkentést is el lehet érni.

Kapcsolódó:

A rendőrség szerint, ha csak oltással és vakcinával történik a népességcsökkentés, az, mivel nem "erőszakos", nem is népirtás (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése