2022. november 22., kedd

A belügyminisztérium szerint dr. Arne Burkhardt álhírt terjeszt, mert a Reuters is megmondta

Szabó-Pinczinger Cecília és férje, Pinczinger-Szabó Gergely, magyar lakosok közérdekű bejelentésben fordultak a belügyminisztériumhoz, és azon belül az egészségügyi államtitkárhoz. 

Közérdekű bejelentésükben tájékoztatták a hatóságokat azokról a Németországban jobban hozzáférhető információkról, amelyek alapján nevezett dr. Arne Burkhardt számos német lakos, elhunytak hozzátartozói felkérésére patológiai vizsgálatokat végzett olyan elhunytakon, akik hirtelen és váratlanul hunytak el az utóbbi időben, COVID-19 oltások után. 

Az orvos professzor patológiai-hisztológiai vizsgálatai bebizonyították ezeknek a haláleseteknek az mRNS oltásokkal való direkt összefüggését.



A belügyminisztérium válaszában konteónak minősítette dr. Arne Burkhardt vizsgálatainak eredményeit, álláspontját arra alapozta, hogy a német orvos-professzor állításait a Reuters tényellenőrzői is vizsgálták és azokat hamisnak találták. 


Szerk. megj.: A Reuters tényellenőrzői 3 ismeretlen "tudós" állásfoglalására támaszkodnak, miszerint a mindössze 15, oltás után meghalt személyen végzett patológiai-hisztológiai vizsgálat eredménye nem lehet mérvadó, mert a kovid oltások után rengetegen meghaltak, akiknek a halála "nyilvánvalóan" nem az oltástól történt, és mindegyik halálesetet dr. Arne Burkhardt értelemszerűen nem vizsgálta. 

A belügyminisztérium által hivatkozott Reuters tényellenőrző cikke egyébként 2022 január 7-i keltezésű.

Kapcsolódó: 

Dl. Prof. Dr. Arne Burkhardt, patolog in Germania, a autopsiat mai mulți pacienți care au decedat după vaccinarea anti-COVID (facebook.com)

Fact Check-A four-page, yet to be peer-reviewed paper is not proof that COVID-19 vaccines cause 93% of deaths that occur after inoculation (reuters.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése