2022. november 11., péntek

Tüntetés az oltásáldozatokért - az első, de reméljük, nem az utolsó


Mintegy 150 fő jelenlétében került megrendezésre az "Oltások után bekövetkező nemkívánatos események" nevű Facebook csoport szervezésében az a tüntetés, amelyet november 9-re, Újpestre, a Könyves Kálmán Gimnázium szomszédságába hirdetett meg a csoport, annak apropóján, hogy a gimnázium egyik 17 éves tanulója, Debreczeni Ákos 2 kovid injekció után életét vesztette.

A tüntetésen díszvendégek voltak a Children's Health Defence Egyesület amerikai és európai elnöksége, Mary Holland, dr. Maryl Ness, valamint Győrffy Orsolya. 



A magyar ellenállók közül felszólaltak Kerner Mariann 1 Pfizer oltást elszenvedett költőnő, influenszer, dr. Pócs Alfréd tisztánlátó doktor, Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom Párt parlamenti képviselője, Gulyás Anita, Nagy Imréné, Noll Szatmári Enikő, Baranyi Gábor és jómagam. 








Beugró felszólalóként egy Tina nevű horvát lány is felszólalt.


A rendezvény végén Költő Előd 3 Pfizer oltással rendelkező ellenálló tolmácsolta egy videóüzenetben a gondolatait. 

Fellépett az Egység zenekar, akik másfél órát koncerttel örvendeztettek meg bennünket. 



A rendezvényen olyan személyekről szóló újságcikkeket tettünk közzé, akik egy, két, három, esetenként négy ún. "kovid oltás" után haláloztak el. A rendezvényre mozgósító plakátunkon szereplő felhívásnak eleget téve több személy saját családi köréből származó képekkel egészítette ki a kiállítást. 







A rendezvényen az "Emberek vagyunk, szabadok vagyunk" elnevezésű ausztrál ellenállási mozgalom magyarra fordított szórólapjait osztottuk.


A rendezvényen Bognár Tibor hangosított, Faltusz Andrea, az ellenállás operatőre és a kla.tv is dokumentálta az eseményt. 

Köszönjük Budai Andinak az anyagi és erkölcsi támogatást, köszönjük minden ellenállónak a részvételt. 

A rendezvény teljes videófelvétele megtekinthető itt:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése