2022. november 22., kedd

Tragikomédia - össze-vissza cikkezik a kovidsajtó a háromszoroltott Mészöly Kálmán haláláról

Mai hír, hogy 81 éves korában elhunyt Mészöly Kálmán 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, aki többször volt a labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya is. Halála okának a koronavírust sejteti a magyar sajtó, azt írják, hogy tüdőgyulladás, keringési rendellenességek és fertőzés miatt került kórházba néhány hete, sőt még a "koronavírust" is elkapta.


Önellentmondás, hogy pár napja ugyanez a sajtó még nagy tamtammal adta hírül, hogy Mészöly Kálmán kigyógyult a "koronavírusból", és elhagyta a kórház kovid részlegét.


Természetesen az idős fociguru is háromszoroltott volt, családja nagyon óvta a "koronavírustól" a legendás labdarúgót, konkrétan elzárták a külvilág elől az idős urat, és csak telefonon tartották vele a kapcsolatot. Az időskínzásért a család "a nyavajás járványt" okolta. 





Szerk. megj.: a magyar kovidfasiszta sajtó tehát ezt a narratívát igyekszik nekünk eladni: Mészöly Kálmán megkapta a három oltását, így szupervédett volt a "koronavírus" ellen. Persze attól az oltottak is elkaphatják, csak könnyebb a lefolyása, el is kapta szegény feje, de hála az oltásoknak, hamar kigyógyult belőle. Mégis meghalt, miután kigyógyult a "vírusból"? Akkor csakis kovidban, mert milyen egy csúnya ez a járvány, látjátok hogy szedi az áldozatait? Valószínűsíthető, hogy a hivatalos KSH statisztikákban is kovid halálokkal elhunytként fog a néhai Mészöly Kálmán szerepelni.

Kapcsolódó:

MEGHALT MÉSZÖLY KÁLMÁN (origo.hu) 

Kigyógyult a koronavírus-fertőzésből Mészöly Kálmán (hvg.hu) 

KORONAVÍRUS: MÉSZÖLY KÁLMÁN A CSALÁDJÁVAL SEM TALÁLKOZHAT (ripost.hu) 

FIA TÁJÉKOZTATÁST ADOTT MÉSZÖLY KÁLMÁN ÁLLAPOTÁRÓL (origo.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése