2022. november 1., kedd

További három mentős, aki "tragikus hirtelenséggel" halálozott el az utóbbi két évben, mivel az oltás kötelező volt az OMSZ-nél, nyilván oltottan


A vidramentő Töreki Tamás után, aki nyíltan vállalta, hogy oltott az ún. "COVID-19" "elleni" mRNS reptilián génméreggel, némi Google kereséssel további "tragikus hirtelenséggel", koraian elhalálozott mentősöket tudunk beazonosítani. 

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közérdekű adatigénylésre nyújtott válaszából kiderül, hogy az mRNS génterápia sajnos minden munkatársuk számára kötelező volt, kézenfekvő tehát az az állítás, hogy akik az OMSZ kötelékében 2021 és 2022 során, azaz az oltás elérhetővé és kötelezővé válása után, "tragikus hirtelenséggel" vesztették életüket, azok egy, két vagy három oltás után haláloztak el.

Ilyen volt Polenyik Tamás mentésirányító, aki 38 évesen hunyt el, 2021 május 26-án.



De ilyen volt Wlassics Katalin is, az év veszprémi mentőse, aki 2021 november 30-án hunyt el, ún. "koronavírusban". Arról nincs információ, hogy pontosan hány éves volt, viszont aktív korú volt, és dolgozott, az egyértelmű. 


És ilyen volt Gábor Antal mentő-gépkocsivezető is, aki 2022 szeptember 24-én, 54 éves korában hunyt el.



Kapcsolódó:

Még el tudott búcsúzni kisfiától, majd meghalt a magyar mentős (origo.hu)

Néhai Töreki Tamás, a vidramentő január elején oltatta be magát, "érted is" (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Az OMSZ nem tartja nyilván, hányan haltak meg közülük, miután kötelezően halomra lettek oltva (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése