2022. november 27., vasárnap

Oltásfasizmus és maszkfétis Erdélyben - Orbán feláldozható erdélyi csicskái úgy tűnik, nem placebót kaptak

Idióta maszk és oltásfetisizmus képekben, a kovidfasiszta fidesz kormány újvilágrend propagandáját szolgaian hirdető Erdélyi Magyar Néppárt berkeiből, szereplők Tőke Ervin, az Erdélyi Magyar Néppárt egyik alelnöke és csíkszeredai önkormányzati képviselője, még két szeredai önkormányzati képviselő a pártból (a maszk alatt a kilétük bizonytalan), valamint Sándor Krisztina, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács ügyvezető elnöke:







És egy friss hír Sándor Krisztina Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács ügyvezető elnöknőjétől:

"Még a történtek hatása alatt állunk többen, kik ott voltunk. A tegnapi konferencia tragikus véget ért. Hozzászólás közben összeesett és meghalt Fazakas Tibor, az MPP korábbi országos alelnöke, volt megyei önkormányzati képviselő. Közel egy órán át próbálták újraéleszteni a helyszínen a mentősök... Szavak nélkül maradtunk. Túl erős volt a döbbenet. Hozzászólásában épp rendezetlen közös ügyeinkre hívta fel a figyelmet... Isten nyugtassa békében, szeretteinek adjon erőt, vigasztalódást!"


Szerk. megj.: mivel az oltásfasizmus alatt racionális hangot egyszerűen nem hallottunk ezeknek az erdélyi politikai tömörüléseknek a részéről (úgy az RMDSZ, mint az EMNP vagy a MPP undorító, szolgai újvilágrend propagandát tolt), joggal feltételezzük, hogy az egész garnitúra beinjekcióztatta magát mRNS csodaszurikkal, így a megboldogult Fazakas Tibor is. 

Kapcsolódó:

Sándor Krisztina (Facebook)

Tőke Ervin (Facebook)

A COVID-oltást követő "Hirtelen Halál" Erdélyben is arat: Felszólalása alatt halt meg a közönség előtt egy konferencián egy erdélyi magyar politikus - Sok oltás propagandista nézte végig halálát (szmm.substack.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése