2022. október 28., péntek

November 9-én az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium szomszédságában tüntetünk az oltásáldozatok és a magunk igazáért

Az Oltások után bekövetkező nemkívánatos egészségügyi események Facebook csoport szervezésében tüntetésre kerül sor, amelyet az oltásáldozatok igazáért és a mi igazunkért fogunk szervezni november 9-én 11.00 órai kezdéssel az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium közvetlen szomszédságában. 


A rendezvényen Debreczeni Ákos, a 17 éves oltott diák, Nagy Petra, a 14 éves oltott diáklány és több más fiatalkorú halálának körülményeivel foglalkozunk, de a iskolai maszkhasználat ellenes civil fellépés, az oltott sportolók teljesítménye vagy akár a kötelező gyerekoltások témája is központi helyet foglal el a felszólalásokban. 

Kiemelt vendégként az ifj. Robert F. Kennedy amerikai sztárjogász és oltatlan ellenállóhoz köthető Children's Health Defence oltásellenes mozgalom tagjai is fel fognak szólalni.

Lazítani az Egység zenekar dalaira lesz lehetőség a tüntetésen. 

Kapcsolódó:

Tüntetés az oltásáldozatokért (facebook.com)

"COVID 19 Vaccinated" - Nagy Petra, a balatoni kiránduláson elhunyt 14 éves lány az édesanyjával egy Facebook fotón (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Hivatalos: kétszer oltott volt a tornaórát követően elhunyt gimnazista Debreczeni Ákos - megvan a kórbonctani jegyzőkönyv is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése