2022. október 4., kedd

Putyin kimondta: a nyugati elit sátánista


Történelmi beszédben üdvözölte a négy volt ukrán terület, Donyeck, Luganszk, Zaporozsje és Herszon Oroszországhoz való visszatalálását Vlagyimir Putyin orosz államfő.

A területek Oroszországhoz való visszatérésének jogi alapját az államfő az ENSZ Alapokmány 1. cikk. 2 pontjában jelölte meg, a területek lakói ugyanis népszavazáson, a népek önrendelkezési jogával összhangban döntöttek arról, hogy nem kívánnak tovább az ukrán állam kötelékében maradni és politikai berendezkedésül inkább az orosz államalakulatot választják. 

Az orosz elnök megemlékezett név szerint több, az ukrán terroristák által galádul meggyilkolt újoroszországi orosz vezetőről, kiemelte, hogy a hazájukért, anyanyelvükért, kultúrájukért elesett oroszok hősök, majd egy perces néma csöndben emlékezett meg róluk az ünneplő közönség. 

Putyin sátánistának nevezte a nyugati elitet, és leszögezte, hogy Oroszországnak más az útja. Ráolvasta a nyugat fejére az angolszász gyarmatosítás poklát, az amerikai indiánok kiirtását, a világháborúkat, a Japánra dobott atombombákat, Drezda és a többi német város katonai szempontból teljesen fölösleges bombázását, Koreát, Vietnamot és a jelen kor neokolonializmusát is. 

Az államfő beszédét azzal zárta, hogy "az igazság mögöttünk van, Oroszország mögöttünk van". 

A rendezvényen aláírásra került a négy úgy orosz terület és Oroszország közötti csatlakozási szerződés is, amit orosz részről Vlagyimir Putyin orosz államfő, a Donyecki Népköztérsaság részéről Gyenis Vlagyimirovics Pusilin, a Luganszki Népköztársaság részéről Leonyid Ivanovics Pasecsnyik, a Zaporozzsjei terület részéről Jevgenyij Balickij, a Herszoni terület részéről pedig Vlagyimir Vasziliovics Szaldo írtak alá.

A rendezvényen a hallgatóság soraiban Ramzan Kadirov csecsen elnök is jelen volt.

   


A videó fordítását az oroszhirek.hu internetes portál végezte. 


Szerk. megj. : Az elegáns, fennkölt rendezvény egyetlen szépséghibája az aláírandó dokumentumokat szállító hölgy maszkja volt, ami sajnos azt mutatja, hogy nyomokban még a szabad Oroszországban is jelen van a legutóbbi áljárvány, a COVID 19 plandémia újvilágrend viselete, a nyugati sátánizmus egyik fő jelképe, az Isten saját képét, az emberi arcot elfedő arcmaszk. 

Kapcsolódó:

A nyugat-oroszországi megyék népszavazásainek elismerését követeltük a Külügyminisztérium előtt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A nép akarata a Nyugat diktátuma ellen: Putyin történelmi beszéde az új területek csatlakozási ünnepségén (oroszhirek.hu)

Oroszország mindig Oroszország marad! (moszkvater.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése