2022. október 19., szerda

Feljelentést tettem a 14 évesen a balatoni kiránduláson elhunyt kislány ügyében is


Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt tettem feljelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon annak a 14 éves kislánynak az ügyében, aki még idén nyáron halt meg egy balatoni kirándulás során.

A kislány halála sokáig borzolta a kedélyeket, számos fősodratú médiaorgánum is beszámolt a sajnálatos halálesetről, sőt, az is kiderült, hogy a halált szívizomgyulladás okozta.



Feljelentésemben azt kérem kivizsgálni, hogy a kislány részesült-e ún. COVID 19 injekciókban. Amennyiben az oltottság gyanúja beigazolódik, úgy kérem az ügyét a 17 évesen elhunyt újpesti diák, Debreczeni Ákos ügyében folytatott nyomozással összevonni és több kiskorún elkövetett, előre megfontolt szándékú emberölés bűncselekményének gyanújában nyomozni. 

Egyébként hasonló érvekre támaszkodom, mint Debreczeni Ákos esetében, a naprakész EudraVigilance európai feltételezett mellékhatás adatbázisra, amely számos szív és érrendszeri megbetegedést rögzít Európa szerte mindegyik ún. COVID 19 injekció után, a 12-17 éves korosztályban is, azokat a megbetegedéseket rögzíti, amelyeket hivatalosan is jelentettek a nemzeti egészségügyi szerveknek, és azok kötelező módon továbbjelentették az Európai Gyógyszerügynökségnek. 





De hivatkozok dr. Matyijcsik Sándor internetes észrevételére is, amely már akkor diagnosztizálta, csak a sajtóban leírtak alapján, a lehetséges szívizomgyulladást az elhunyt kislány esetében, amikor a fősodratú sajtó ezt még megpróbálta eltussolni. 


Kérem, hogy bizonyítsák a nyomozás során, hogy az oltások után az injekciókat beadminisztráló egészségügyi személyzet tájékoztatta a kislányt írásban az esetleg fellépő mellékhatásokról, köztük a szívizomgyulladás kockázatáról. 





Feljelentésemben igazságügyi boncolást kérek, amelynek keretében grafén oxid vagy grafén hidroxid jelenlétét kérem, hogy keressék. Ezt a kérésemet dr. Andreas Noack német újvilágrend-ellenes kémikus videós tájékoztatására alapozom, amely videó internetes linkjét csatoltam a feljelentésemhez.  

Kapcsolódó: 14 éves lány fulladt meg a ... szárazföldön!? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

DR. ANDREAS NOACK ELŐADÁSA A GRAFÉNHIDROXIDRÓL A "VAKCINÁKBAN" (bitchute.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése