2022. október 24., hétfő

Neve is van a 14 évesen a balatoni kiránduláson a nyáron elhunyt tinédzser lánynak, és bizony a madarak oltásról is csicseregnek

Nagy Petra. Úgy tűnik, ez a neve annak a 14 éves tinédzsernek, aki a Balatonon volt osztálykiránduláson a nyáron, a kirándulás azonban tragédiába torkollott, a lány kijött a vízből, rosszul lett, és sajnos a mentők sem tudták az életét megmenteni. A sajtó először másodlagos fulladást, majd szívizomgyulladást jelölt meg a halál lehetséges okaként, mégpedig éppen ún. "covid" szövődményeként.  Az eset sokkolta Magyarországot 

Az interneten azonban olyan információk láttak napvilágot, amelyek szerint Petra oltott lehetett, sportolóként és egészségügyi szülő gyermekeként. 


Márpedig, ha oltott volt, akkor ő már a második olyan magyar tinédzser (a 17 éves Debreczeni Ákos után, aki tavaly decemberben halálozott el), aki oltás után halálozik el, és akire a magyar sajtó is felfigyel. A szívizomgyulladás következtében fellépő tüdőödéma pedig gyakorlatilag ugyanúgy vérrögösödéshez kapcsolódó betegség, mint a Debreczeni Ákos testében, a boncolási jegyzőköny szerint jelen lévő számos vérrög.  

Kapcsolódó:

Feljelentést tettem a 14 évesen a balatoni kiránduláson elhunyt kislány ügyében is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Hivatalos: kétszer oltott volt a tornaórát követően elhunyt gimnazista Debreczeni Ákos - megvan a kórbonctani jegyzőkönyv is (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése