2022. április 23., szombat

A benned lakó gonosz: idegen, földönkívüli vagy mesterséges életforma a kovid injekciókban?



Bizarrabbnál bizarrabb történetek keringenek a nem fősodratú médiában, amit a fősodor következetesen álhírnek címkéz, ugyanakkor rájöhettünk az elmúlt két esztendő újvilágrend-kóstolójából, hogy az Újvilágrendben az ún. "álhíreket" a valóságtól sok esetben csak néhány hónap választja le.

Legújabb ilyen történet, amivel foglalkozunk, a csápokkal ellátott furcsa szerzet, amit több személy is, saját állítása szerint, általa megvizsgált kovid injekciókban azonosított, és konkrétan lefényképezett vagy videózott. 


(ez a videó a közösségi oldalakon terjeng, az eredeti forrása nem ismert, és az sem, hogy konkrétan mit ábrázol, mindenesetre a látvány elég hátborzongató, és kifejezett hasonlóságot mutat azokkal a képződményekkel, amelyeket alább bemutatok)

A legismertebb ilyen, hivatalosnak számító információ, amit arccal és névvel vállaltak, az amerikai Dr. Carrie Madejtől származik, aki egy tévéműsorban beszél arról, hogy milyen "hydra vulgaris" szerű képződmények vannak az általa kielemzett ún. "kovid vakcinákban".

     

Dr. Carrie Madej fényképeket is tett közzé ezekről az általa észlelt alakzatokról. 







A fősodor természetesen álhírnek minősítette ezeket az információkat, ugyanakkor megállapítható, hogy az internetes tényellenőrzők ellenérvei igen gyenge lábakon állnak, például gúnyolódó internetes kommentekre hivatkoznak, és az egyik legerősebbnek szánt érvük az, hogy azért nincsenek ott az oltásokban ezek az izék, mert a Pfizer, Moderna és AstraZeneca hivatalos tájékoztatóiban nem szerepelnek. Azt is állítják, hogy amit Madej bemutat, az "háztartási por", és azt javasolják, tartsa tisztábban a mikroszkópját. 


Még durvább  a lengyel dr. Frank Zalevszki beszámolója, aki egy előadáson ismerteti tapasztalatait (videó magyar felirattal). Dr. Zalewszki megerősíti dr. Carrie Madej narratíváját, és ugyanilyen képződményekről számol be saját elemzése alapján is, fényképeket is téve közzé.

        




A angol Michael Yeadon, akit a wikipédia brit oltásellenes aktivistaként és gyógyszerészként aposztrofál, Telegram csatornáján egy videót tett közzé, amelynek címe: "Egy oltott vére. Hydra Vulgaris parazita."


  


És végül, ahogy minden egyéb újvilágrend őrületre, úgy ezekre az injekciókban található mozgó, csápos szerzeményekre is természetesen van hollywoodi eredetű prediktív programozás, filmrészlet "A kaptár", angolul "Resident Evil", azaz "A benned lakó gonosz" című filmből:


Kapcsolódó:

Fact check: False claim that COVID-19 vaccine contains a species of hydra (usatoday.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése