2022. április 9., szombat

Meghekkelhető állatok, ezek volnánk mi a Világgazdasági Fórum szerint - a sátán kutyái totális háborút hirdetnek az isteni szabad akarat ellen

Brutális videó került a figyelem középpontjába egy, még 2018-ban, Davosban tartott előadásról, amelyben egy bizonyos "Dr." Yuval Noah Harari, a Világgazdasági Fórum nevű, Klaus Schwab vezette nemzetközi terrorszervezet "vezető tanácsadója" azt állította, hogy a tehnológia olyan fejlettségi szintet ért el, hogy fel tudják törni, szó szerint meg tudják "hekkelni" az emberi akaratot. 

Yuval szerint az "emberi" elitnek most lehetősége van olyanra, amiről a KGB vagy a Gestapo csak álmodott, emberek millióinak és millióinak digitális diktatúrába való kényszerítésére, de ennél még jóval többre is, magát a szerves anyag alapú életet is újratervezhetik.  

A videóban vázolt rideg valóság az elmúlt két évben kialakult ún. oltásellenes, normalitáspárti tábor összes elméletét, a legvadabb ún. "konteókat" is felülmúlja bizarrságában, kegyetlenségében és embertelenségében. 

Az meg külön kifejezetten bicskanyitogató, amilyen hangnemben beszél Yuval Istenről és a szabad akaratról. 

(A videót Láng Zboray Melinda Facebook oldaláról töltöttem le, köszönet a fordítóknak a videó magyar feliratozásáért.)

A teljes, angol nyelvű videó megtekinthető a youtube videómegosztón is, a Világgazdasági Fórum hivatalos oldalán. 

 


Kapcsolódó:

Klaus "Újvilágrend" Schwab világgazdasági fóruma lecserélte a kovid lemezt ukránra (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése