2022. április 22., péntek

Meg lesz tartva az oroszpárti tüntetés


Tájékoztatást kaptunk, hogy az ukránbarát újvilágrend média által terjesztett információkkal ellentétben megszervezésre kerül április 30-án Budapesten az Oroszországgal való szolidaritási tüntetés. A tüntetés 14.00 órától kezdődik, helyszín a Szabadság tér, az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége előtti közterület. 

Mivel a Facebookon generált események folyamatos troll támadásnak vannak kitéve, ezért a szervezők a kommunikációra a Telegram közösségi oldalt is használják, a Telegramon az esemény csoportjának linkje: https://t.me/kiallas

Biztonsági okokból a szervezők csak a rendezvény helyszínén hozzák nyilvánosságra a személyazonosságukat. 

Szerkesztői megjegyzés: Két év egészségügyi fasizmus után most beköszöntött a klasszikus értelemben vett, egy etnikum ellen irányuló fasizmus. Ki kell mondani, hogy ahogy elutasítjuk az oltatlanok hátrányos megkülönböztetését, üldöztetését, úgy utasítjuk el a fasiszta időket idéző, egy etnikumot, jelen esetben az orosz etnikumot megbélyegző, diszkrimináló, és esetenként apartheiddé, népirtássá, emberiesség elleni bűncselekményekké fajuló politikai irányt is, amelynek a fő képviselője Ukrajna, de sajnos a világ számos országa és Európa is követ. Arról sem hallgathatunk, hogy emögött az újfasiszta ideológia mögött egy erőszakos hódító entitás, az Oroszország természeti erőforrásaira pályázó NATO nevű katonai szövetség áll. 

Sok sikert tehát az Oroszországgal való szolidaritási tüntetés szervezőinek, és menjünk el minél többen a rendezvényre!

Kapcsolódó: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése