2022. április 15., péntek

Hullanak, mint a legyek, de ez csak véletlen, ja meg konteó - 3 közismert amerikai testépítő halt meg rögösödésben az utóbbi hat hónapban


Hat hónapon belül három népszerű amerikai testépítő halálozott el "tragikus hirtelenséggel". A legutóbbi, Cedric Mcmillan kedden, április 12-én halálozott el, edzés közben esett össze, szívroham végzett vele. Cedric 44 éves volt. 

Barátja, a testépítő vlogger, Nick Trigin 12 perces videóban próbálta cáfolni azt a "narratívát", amely Cedric halála után lepte el az internetet, és amelyik az elhunyt halálát a kovid oltásokhoz kötötte. Felsorolja Cedric összes búját, baját, említi azt is, hogy úgymond "kovidos" is lett 2021-ben Cedric, viszont a videó időtartama alatt egyáltalán nem cáfolja a feltevést, hogy Cedric oltott lett volna. 

A másik, szintén jegyzett amerikai testépítő, aki hirtelen, viszonylag fiatalon, 47 évesen elhalálozott, Shawn Roden. 



Ő tavaly november 6-án halt meg, halálával kapcsolatban a neten található olyan videó, Amelyen azt fejtegetik, hogy az újvilágrend injekciótól halálozott valószínűleg el, egyértelmű bizonyíték, hogy oltott lett volna, nem áll rendelkezésre. 

 

Az 1984-es születésű George Peterson tavaly október 6-án, egy nappal a rangos Mr. Olympia verseny kezdete előtt halálozott el, az, hogy valószínűleg ő is részesült újvilágrend injekciós terápiában, abból következtethető, hogy ha nem hal meg, indult volna a tavaly őszi versenyen. 



A jelenségnek magyar vonatkozása is van, Vida Zoltán magyar testépítő-edző tavaly december 12-én halt meg, "koronavírusban". Oltottságáról nincs egyértelmű információ, mindenesetre a kovidfasiszta magyar médiát ismerve, amekkora cirkuszt csaptak és világgá kürtölték Kóbor János valós és Csollány Szilveszter vélt oltatlanságát haláluk okozójaként, valószínűnek tartom, hogy Vida Zoltán esetében is ugyanezt a médiahisztit láttuk volna, ha ő is oltatlan lett volna.

Kapcsolódó:

EDZÉS KÖZBEN ÖSSZEESETT ÉS MEGHALT A NÉPSZERŰ SPORTOLÓ (origo.hu)

Gyász: elhunyt Shawn Rhoden testépítő, a 2018-as Mr. Olympia (nemzetisport.hu)



KORONAVÍRUSBAN HALT MEG A MAGYAR TESTÉPÍTŐ LEGENDA (origo.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése