2022. június 15., szerda

Anyám borogass - nem vérrögök, hanem hüllőkre jellemző fehérjék képződnek az oltottakban?

Az informatialibera.ro nevű ismert ellenállási oldal adatai szerint oltott elhunytakból származó ún. "vérrögöket" elemeztek ki nagyteljesítményű elektronmikroszkópokkal, és a látottakról fotókat is tettek közzé, egészen elborzasztó, ami ezeken látszik, izomszerű fehérjestruktúrák és igen, pikkelyek képződnek az oltottakban, nem egyszerű "vérrögök".






Szerk. komment: A keresztény mitológia a sátánt gyakorlatilag hüllő formájában ábrázolja, a történelem során a nemességet, az arisztokráciát gyakran "kékvérűnek", hidegvérűnek nevezték, és földalatti körökben már régóta suttognak köztünk élő alakváltókról, reptiliánokról, úgy tűnik, ez a történet is szintet lép így, a végső időkben, és effektív anyagi formát ölt, materializálódik. 

Kapcsolódó:

EXCLUSIVE: Shocking microscopy photos of blood clots extracted from those who “suddenly died” – crystalline structures, nanowires, chalky particles and fibrous structures (naturalnews.com) 

Nem vérrögök hanem eddig ismeretlen proteinstrukturák okozzák a hirtelen haláleseteket a beoltottaknál ?! : Megdöbbentő elektromikroszkópos fotók a COVID oltások után elhunyt emberek holttestében talált valamikről – kristályos struktúrák, nanoszálak NEM VÉRRÖGÖK öltek! (informatialibera.ro)

A benned lakó gonosz: idegen, földönkívüli vagy mesterséges életforma a kovid injekciókban? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Ezek az egy világimpérium, egy világkormány és az új tenyészet globalista megszállottjai, melynek technológiai alapja a www azaz vav vav vav, azaz 666, ami egy emberriség mint olyan végleges megszüntetését és egy új tenyészetet és világkontrollt vizionál, pont aszerint, ahogy a bukott angyalok ezt megpróbálták a vízözön előtt.
    Beállítottam a Rockefeller székére a lejátszási időpontot, ami egy fenevad valójában, az emberáldozati oltár felett közvetlenül.
    Persze a Rothschildok, Morganok stb is jelen voltak a megbeszélésen annó.
    Ahogy Bill Gates, Klaus Schwab, Jacob Schiff (a FED és a rágalmazási liga és az oroszországi vörös terror atyja) és Hitler is Rothschild, és nem csodálkoznék, ha Soros is az lenne.
    https://www.youtube.com/watch?v=XNTFNnCqifI
    A fenevad széke telve van pikkelyekkel és kígyószerű misztikus lényekkel.
    E helyen leírja Irakban talált reptilian, hüllő-ember hibrid szobrokat. A genezis 6 ír erről még a bibliában és Énok könyve is és az összes nép legendája beszél a hibridekről. a biblia nefilimeknek hívja: https://youtu.be/7KvOtAl8cec?t=2377
    Isten néhány hete szólt hozzám hajnalban, ezt mondta: világompéroumot tenyésztenek, világkormányt tenyésztenek és új tenyészetet tenyésztenek. A "breed" szót használta, angolul szólt. Van értelme, miért.
    ajánlom Julie Green-t a rumblen, ez a deep state meg fog semmisülni, Isten újja által:
    https://rumble.com/v18j0fh-a-great-shake-up.html
    De ajánlom a birthright konferencia anyagát, timothy alberinora rá lehet keresni. Köszönöm a megdöbbentő infót. Hihetetlen, hogy az emberi kreativitás annyira vissza van fogva, hogy az orvosok, patológusok stb nem vizsgálják ahogy kéne. Jó hogy megosztottad! Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Olvassátok: "A Teremtő Istennő közlése 1-7. rész." Forrás: Anna médium lejegyzései. Benne van minden fontos információ a világ, az ember és az emberi társadalom összefüggéseiről

    VálaszTörlés