2022. június 22., szerda

Dr. Simone Gold neves amerikai méreginjekció-ellenes aktivistát 60 nap letöltendőre ítélték első fokon az amerikai választások utáni zavargásokban való állítólagos részvétele miatt



Az Amerikai Frontvonal Orvosok nevű, eleinte oltásszkeptikus, később nyíltan kovidinjekció-ellenes orvosi szakmai csoportosulás egyik élharcosát, dr. Simone Goldot elsőfokon 60 nap letöltendő börtönbüntetésre és 9500 amerikai dollár perköltség megfizetésére kötelezte egy amerikai bíróság, mert a doktornő az amerikai választásokat követő egyik tömegtüntetés alkalmával illetéktelenül belépett a Fehér Ház épületébe és ott felolvasott egy, a kamu plandémiás jogtiprások beszüntetésével kapcsolatos követeléseket tartalmazó listát. 

Az elég képtelennek tűnő vád szerint dr. Simone Gold ott állt, és nem akadályozta meg, hogy a tüntetők bántalmazzanak egy rendőrt, valamint később azt állította, hogy az ellene folyó eljárás politikai indíttatású, és ezen az alapon több, mint 430.000 dollár adományt sikerült összegyűjtenie.

A doktornő hírlevélben elküldött közleménye szerint fellebbezni szándékszik, George Washintont idézve: "Ha a szólás szabadságát elveszik, akkor csendes idióták módjára leszünk vezetve, mint birkák a vágóhídra."

Kapcsolódó:

Anti-vaccine doctor sentenced to prison for Jan. 6 trespassing (washingtonpost.com)

Judge in Dr Gold case applauded anti-free speech socialists disrupting SCOTUS (americasfrontlinenews.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése