2022. június 14., kedd

Kiállunk Oroszország mellett - oroszpárti tüntetés zajlott Budapesten az orosz nagykövetséggel szemben az Andrássyn


 A "Kiállunk Oroszország mellett" Facebook csoport szervezésében került sor arra az oroszpárti tüntetésre, amelyet június 11-re, a budapesti orosz nagykövetséggel szemközti közterületre harangoztak be oroszbarát civil aktivisták. 

A rendezvényt erőből indították a szervezők, bemelegítésként Polina Gagarina orosz művésznő, Oleg Gazmanov előadő hazafias dalait és más orosz nyelvű hazafias dalokat játszották be, majd pontban 13.00-kor, az orosz himnusszal kezdtek nagyteljesítményű hangosítással.

 

Gácsy Csaba szervező jóvoltából, valamint az Orosz hírek internetes portál támogatásával egy, a Luganszki, a Donyecki Népköztársaságok zászlaját, Novorosszija, azaz a két köztársaság által alkotott szövetség, az ún. Újoroszország zászlaját, valamint természetesen az orosz címerrel ellátott elnöki orosz zászlót tartalmazó látványos kompozíció várta a tüntetőket, amely előtt történtek a felszólalások.

   


A rendezvényt Augusztiny Erika főszervező nyitotta meg, felszólította az ukránokat, hogy ne pont Magyarországon tüntetgessenek a vélt igazukért. 


 

A következő felszólaló Éliás Ádám tudati világháborúról beszélt, a harc magáért az emberi tudatért folyik, állapította meg. 


(fénykép: Augusztiny Erika Facebook oldala)

 

Jómagam azt a nehéz feladatot kaptam, hogy a kovidkamu és az orosz-ukrán helyzet összefüggéseit boncolgassam, ezt Vlagyimir Kvachov nyugdíjas orosz titkosszolgálati tiszt egyik interjújára alapozva tettem meg.


   

Cse Zoltán műépítész, az angyal ezúttal rendesen kiütötte a biztosítékot azzal az állításával, hogy az ún. nácik, szerinte, valóban hoztak létre bázist a Marson (erről egyébként van hollywoodi film, amit az utóbbi két esztendő sémájára egyszerűen elmeprogramozásnak vagy kiszivárogtatásnak is tekinthetünk).


 

Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke egyértelműsítette, hogy a magyar vidék nem támogatja sem az ukrán vezetést, sem Amerikát. A magyar vidék Oroszország mellett van, elsősorban azért, mert az oroszok orosz nemzetállamként, a magyarok pedig magyar nemzetállamként kívánnak élni, szögezte le.


 

Bognár Tibor a végrehajtások leállítását követelte felszólalásában. Felhívta a figyelmet, hogy tévút a zsidó faji vagy vallási közösséget hibáztatni az új világrend kiépítése miatt, mert Izraelben háromszor oltották le kötelezően Pfizerrel az egész lakosságot, ezzel mintegy bizonyítva, hogy az újvilágrend népességcsökkentés kivitelezésében szó sincs a zsidók kiválasztottságáról. 


 

Czetli Balázs is felszólalt, beszédében piócáknak nevezte a bankár söpredéket, amely a deep state-et alkotja. 


 

Dr. Fórizs Eszter aktivista karrierjének talán legerősebb beszédét mondta. Álláspontja szerint igazán szükség volna egy profi oroszpárti propagandagépezetre, mert egyelőre 98%-ban az atlantista, ukránpárti álláspont kerül a közvélemény tudtára, a magyarok inkább a szívükre hallgatva, semmint hivatalos forrásokból tájékozódva alakítják ki oroszbarát véleményüket. Leszögezte, hogy a szemünk előtt alakul ki a 3. világháború szövetségi rendszere.


 

Egy tüntető szót kért és kapott, Klaus "Nagy Újraindítás" Schwab nemzetközi terrorista, a Világgazdasági Fórum nevű globalista terrorszervezet vezetője tevékenységét elemezte. 


 

A szervezők ideiglenesen, a rendezvény időtartamára feliratozták a Bajza utcai metrólejáratot jelző táblát, mégpedig "Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin" utca felirattal. Az akció válasz volt ukránpárti aktivisták hasonló akciójára, akik egy ugyanilyen metrólejáratot jelző táblát "Ukrajna" felirattal láttak el. 


(kép forrása: Augusztiny Erika Facebook oldala)


A rendezvényen a két újoroszországi köztársaság, a Donyecki és Luganszki Népköztársaságok leismertetését célzó népszavazási kezdeményezések benyújtására gyűjtöttek aláírásokat. 


A rendezvényen a hangosítást Bognár Tibor biztosította, a videófelvételek az ellenállás operatőre, Faltusz Andrea bitchute csatornájáról származnak. 

Képgaléria:





















Kapcsolódó:

Belarus offered $940m from the World Bank to Lockdown (youtube.com)

Visítás indul: Putyin utca lett a Bajza utcából Budapesten (vadhajtasok.hu)

„Zelenszkij egy nagy rakás nulla” – Újra felvonultak a Putyin-párti tüntetők Budapesten (nepszava.hu) 

VOLT OROSZ TITKOSSZOLGÁLATIS BESZÉL A KOVID PLANDÉMIÁRÓL ÉS A NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ TERVRŐL (bitchute.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése