2022. június 23., csütörtök

A szebb napokat megért kuruc pont infó azon rinyál, hogy Putyin utca lett a Bajza utcából, de nem rinyált, mikor Ukrajna lett ugyanabból

Az egykor a keményvonalas nacionalizmusáról és az igazsághoz való feltétlen ragaszkodásáról híres, radikális jobboldali portál, a kuruc pont infó már az áljárvány alatt sem tudott igazán nagyot alkotni, jobb híján beszállt a vírushisztizők táborába, naponta közölték a kamu "fertőzöttek" számát például, mint bármelyik másik víruspánikos mainstream újvilágrend propagandaportál. Majd ahogy a Mi Hazánk felkarolta az oltatlanok elleni diszkrimináció felszámolására indított harcot, a kuruc pont infó is, kénytelen-kelletlen, de elkezdett normálisabb hangvételű cikkeket írni a témában.

Az Ukrajnában elkezdett orosz békefenntartó műveletek esetében azonban megint sikerült alulmúlnia magát a volt radikális portálnak, a június 11-én a budapesti Andrássy úton, az orosz nagykövetséggel szemben tartott oroszpárti tüntetést húzza le az oldalon egy Ábrahám nevű illető.



A cikk azon kattog, hogy az oroszbarát magyar erők a háborúellenességet hirdetik, és mégis odaállnak az egyik oldalra. Nem tűnt fel  szegény cikkírónak, hogy egy demonstrációról, tüntetésről, civil véleménynyilvánításról van szó, és semmiképpen sem harci cselekményről egyik vagy másik fél oldalán.

Csak Thürmer Gyula felszólalását emeli ki, mert az összes többi felszólaló egyértelműen oltásellenes influenszer volt, akikkel a mára fogatlan, labanc pont infóvá rozzant portál cikkírója nem tud mit kezdeni.

Ugyanolyan erőltetetten vihog azon a történésen is, hogy a szél Thürmer Gyulára ráborította a zászlós installációt, mint a baloldali viccportálok. 

Valótlanságot állít és ezzel védi az ukránpárti tüntetőket, akik a miénkhez hasonló performansszal nevezték át ugyancsak a Bajza utcai metrólejárót jelző táblát. Azt állítja, hogy az oroszbarátok arcátlan módon áhúzták a Bajza utca feliratot, azonban "elfelejti" közölni, hogy az ukránpártiak ugyanazt tették. 


Valamint az is valótlanság, hogy rövid időn belül eltűnt az ukránpártiak felirata, az akció után jó néhány nappal még lefényképeztem saját magam is a feliratot, viszont mi, az oroszbarát tüntetés befejezése után nyomban eltávolítottuk a Putyinos feliratot. 

A cikk számos kommentelője közül elenyésző azok száma, akik egyetértenek a cikk hangvételével és üzenetével, a radikálisabb kommenteket kimoderálják, összességében elmondható, hogy a valaha szebb napokat megért, magát radikális jobboldali portálnak gondoló propagandaoldal a viccbaloldali portálok szintjére süllyedt hangvételében, módszereiben és üzenetében is. 



Kapcsolódó: 

Gyalázat Budapesten (kuruc.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése