2022. június 2., csütörtök

Ide egy csíki sört! Az egyik legundorítóbb magyar járványfasiszta, a H1N1 pánik karmestere és a kovid hazugság egyik élharcosa tért meg a sátánhoz




Meghalt Falus Ferenc, adják hírül a fősodratú hírportálok. 

A H1N1 kamujárvány fő szószólóját, az akkori országos tisztifőorvost, a kovidhazugság alatt szintén nagyot alkotó maszkfetisisztát, kovidfasisztát és járványpropagandistát az ördög természetesen vérrögösödés miatt kapott színinfarktus képében ragadta el, úgy tűnik, hiba csúszott a számításban és mégse placebót kapott a minimum három kamukovi-injekciója során (nyilván feltételezni se merünk olyant, hogy ne oltatta volna be magát). 

Falust a Gődénnyel és Tamasi doktorral folytatott egyik párbajáról ismerte az oltásellenes nagyközönség, a reptilián, emberre csak nyomokban emlékeztető, maszkban bohóckodó Falus és társa, Boldogkői csúfosan kikaptak az észérvekkel felfegyverzett tisztánlátó dokiktól.

   

Kapcsolódó:

Nem sci-fi, 21. századi valóság - Dr. Gődény és dr. Tamas (az emberi faj képviseletében) élő adásban iskolázta le a reptilián Boldogkőit és Falust (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Meghalt Falus Ferenc (index.hu)

2 megjegyzés:

  1. Biztos, ami biztos, berendelek egy láda csíki sört, hátha hasonló kellemes híreket hallunk majd Boldogkőiről, Novák Hunorról, Nyunyókáról, az összes kovidfasiszta parlamenti képviselőről, Kemenesiről, stb.

    VálaszTörlés
  2. Megdönthetetlen tudományos bizonyíték – A Covid-19 NEM létezik https://civilekatisztanlatasert.hu/megdonthetetlen-tudomanyos-bizonyitek-a-covid-19-nem-letezik/

    VálaszTörlés