2020. szeptember 22., kedd

Nem sci-fi, 21. századi valóság - Dr. Gődény és dr. Tamas (az emberi faj képviseletében) élő adásban iskolázta le a reptilián Boldogkőit és Falust

 Az arctalan, valaha ember Boldogkői és Falus vitázott az ATV CSATT nevű műsorában a járványszkeptikus, vírus "realista" dr. Gődény Györggyel és dr. Tamas Józseffel. 

Falus Ferenc, aki a 2009-es H1N1 áljárvány idején, akkori országos tisztifőorvosként, még az újvilágrend maszk hordása ellen szólalt fel, haszontalannak ítélve azt, a mostani vitára már a légzőszerveit elfedő textildarabbal érkezett, akárcsak társa, Boldogkői Zsolt. 

A hüllők érvelés helyett személyeskedéssel és gyalázkodással próbáltak felülkerekedni. Számos kérdés került érintésre, mint a "járvány" léte vagy nem léte, a fertőzöttek száma vagy egyáltalán létezése. A hüllők rémítgetni próbáltak az áljárvány súlyosságával, és elhallgattak, mikor dr. Gődény az összhalálozás adatait kezdte összehasonlítani az előző évi adatokkal, akár az olasz adatokat is, és kiderült, hogy a tavalyi adatok magasabbak, "járvány" nélkül, mint az ideiek az áljárvánnyal együtt. 

Boldogkői az USA adataival jött, hogy ott mennyi a halott, mire dr. Tamas pontosított, hogy a kovidnak tulajdonított elhalálozások elenyésző hányada tulajdonítható kizárólag a kovidnak, az elhalálozások túlnyomó része a betegek alapbetegségeinek következménye, és ezt az USA hatóságai is elismerik. 

A maszkokkal kapcsolatosan a magukat szakembernek képzelő reptik egy olyan, a Facebookon mém formájában közlekedő képpel próbálták igazolni buggyant álláspontjukat, amelyen emberek egymásra tüsszentenek. 

Boldogkői gittegyletnek nevezte a WHO-t, mert először a maszkok egészségtelen voltára hívta fel a figyelmet, majd helyeselte a WHO újabb közleményét a maszk fontosságával kapcsolatban. Dr. Tamas álláspontja szerint meg kell tisztelni a nézőket azzal, hogy mindenki megmutatja az arcát, és nem egy maszk alatt motyog érthetetlenül. Dr. Gődény nevetségesnek tartja a maszkra vonatkozó teljesen eszement és logikátlan rendelkezéseket, amelyek csak azt igazolják, hogy a maszknak köze nincs ahhoz, amivel magyarázzák.

Boldogkői szánalmasan próbálta mentegetni a Magyar Orvosi Kamara tavasszal elkövetett közveszéllyel fenyegetését, amikor 50-60000 kovidos halottal rémítgettek. Állítása szerint a tudományban "van ilyen".

A PCR teszt témájánál az a rész, ami Boldogkői burájából látszott, izzadni kezdett, és a szemeit kezdte forgatni a maszk felett, valamint hebegett, dr. Tamas ugyanis hűvösen rákérdezett, hogy ugyan, Boldogkői, önnek, ha jól tudom, van ilyen masinája (azaz Boldogkői direkt módon, anyagilag érdekelt a víruspánik fenntartásában, fokozásában, mert egy országnak az ő laboratóriumában jó pénzért való letesztelése lebeg a szeme előtt). 

A végzett melegítési ciklusokról szóló kérdés végleg padlóra vitte a hüllőket.  A PCR "tesztek" ugyanis, ahogy a Budapesten tartott tisztánlátó orvoskonferencia is megállapította, vírusfertőzés kimutatására teljesen alkalmatlanok, nem keresni, hanem létező génszekvenciát tetszőleges mennyiségűre felduzzasztani lehet a módszerrel, azaz kívülről, a "teszt" végzője által, a végzett melegítési ciklusokkal befolyásolható a "teszt" eredménye. 

Amiről a mérkőzés során egyáltalán nem esett szó, az a lakosság egészségügyi önrendelkezési jogának tömeges megsértése, az emberi méltóságunk sárba tiprása, és a rajtunk végzett tömeges emberkísérletek, orvosi eszközök tömeges, kötelező alkalmazása a beleegyezésünk nélkül. A téma komplexitása valószínűleg egy újabb, teljes műsort vesz majd igénybe.  

Teljes videó:

  

Kapcsolódó:

H1N1: a maszk nem sokat ér (168ora.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése