2020. szeptember 24., csütörtök

Védi a gazdit az ügyészség. Szerintük azért nem népirtásra való előkészület Bill Gates beszéde, mert 20 percből mindössze 3-at beszélt népességcsökkentő terveiről, egyébként meg nem is hatáskörük.

Elutasította a Fővárosi Főügyészség a panaszomat Bill Gates feljelentésének ügyében. William Henry Gatest, azaz Bill Gatest népirtásra való előkészület miatt jelentettem fel, bizonyítékként pedig a híres TED előadásának videófelvételét nyújtottam be, amelyen arról beszélt, hogy vakcinákkal és az egészségügybe való beavatkozással milyen jól lehetne csökkenteni a világ népességét.

Határozatában az ügyészség úgy érvel, hogy "eleve nem is a meglévő lakosság számának csökkentéséről, hanem a népesség növekedési ütemének mérsékléséről beszélt". Valamint, hogy az előadás lényege nem a népességcsökkentés, hanem a szénmonoxid légkörben való mennyiségének csökkentése, amelynek csak egyik faktora a népesség által kibocsátott széndioxid mennyisége.

Álláspontjuk szerint fogalmilag sem lehet emberiesség elleni bűncselekményről beszélni, mert Bill az egész emberiség számának csökkentéséről értekezik és nem egy ezen belüli csoportot célzott meg, nem egy csoport tagjainak megöléséről, csoport tagjainak súlyos testi és lelki sérelem okozásáról vagy a csoport gyerekei megszületésének megakadályozásáról beszél.  

Valamint kimondja, hogy az ügy egyébként sem tartozik magyar joghatóság alá. 

Nem vették figyelembe súlyosbító körülményként azt a videót sem, amelyen Bill arról beszélt a hallgatóság nagy megrökönyödésére, hogy kisgyerekek karjába génmódosított anyagot fecskendez.

   








Kapcsolódó:

Nem oda Buda. Panaszt tettem a nem erőszakos népességcsökkentést helyeslő botrányos, a Bill Gates elleni nyomozást megtagadó rendőrségi határozat ellen (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése