2020. szeptember 12., szombat

Ölelkezős kézfogásos szeretet- és igazságbomba a Szabadság téren a tisztánlátó dokik szervezésében - végre Lenkeit is bevették a csapatba

Megtartotta országos demonstrációsorozatát a dr. Gődény György vezette "Normális élethez ragaszkodók" Facebook csoport, a legnépesebb kovidjárvány-szkeptikus internetes közösség. A demonstrációk számos megyeszékhelyen és a fővárosban kerültek lebonyolításra a helyi Szabadság tereken. 


A fővárosi, központi, piknik hangulatú rendezvényen mintegy 1500 személy vett részt, az alaphangulatot dr. Gődény felkérése adta, aki egy adott ponton arra kérte a résztvevőket, hogy rázzanak kezet egymással, illetve öleljék meg a mellettük álló személyt, mivel ezek a néhány hónappal ezelőtt a normális élethez tartozó cselekmények lassan betiltásra kerülnek az új világrendben.  








A rendezvény moderátora Gődény Melinda volt, Drábik János, a Trianon Társaság elnöke üzenetét dr. Gődény olvasta fel, majd a politikailag gerjesztett "vírus"pánik első ún. hulláma alatt is aktív ébresztő tevékenységet folytató Apaszív Egyesület és a hasonló nevű Facebook csoport képviseletében lépett mikrofonhoz Demények Kristóf, aki civilként, apaként szólalt fel. 


Az utána következő Szántai Csonka Enikő világkupagyőztes fitnesszversenyző is elsősorban a gyerekek iránti aggodalmát fejezte ki a koviddiktatúra legújabb, a gyerekeket érintő fasisztoid maszkhordási, távolságtartási, kényszeroltási és egyéb rendelkezéseivel kapcsolatban. 

Heffner Attila, a Spiritual televízió tulajdonosa is felszólalt, majd egy dalt adott elő. 

A járványszkeptikus közösség nagy megelégedésére Dr. Lenkei Gábort is  meghallgathattuk a rendezvényen, a Magyarországon gyakorlatilag legelső, az újvilágrend mainstream médiájának ingerküszöbét is elérő hivatásos egészségügyi szakembert, aki felszólalt az áljárvány és a politika által okozott víruspánik ellen. Az igen eredeti nézőpontokat bemutató Lenkei doktor a kovidfasiszta Merkely Bélának, a Semmelweiss Egyetem rektorának és a szintén zenész Kincses Gyulának, a Magyar Orvosi Kamara elnökének is odaszúrt. 

Seres Mária is felszólalt, azokat a magyar közéleti szereplőket idézte fel, akik egy-egy közügyet felvállalva, de a közösség által sajnos magukra hagyatva  ki lettek szolgáltatva a hatalom bosszúvágyának. 

Horkovics Kovács József szülész, nőgyógyász, majd az író-pszihológus Árvai Attila szólalt fel, aki szintén aktív Facebook közösség-informáló tevékenységet folytat az áljárvány tekintetében. A kovidkamu kapcsán egyre erőszakosabban nyomuló vakcinalobbira és az emberi genomba való beavatkozás kockázatára hívta el a figyelmet. 

A meglepetésfelszólaló, akárcsak a Kossuth téri víruskamu elleni tüntetésen, Anonymus volt. Anonymus az újvilágrend maszkhordás hivatalos számonkérési útvonalait firtatta, viszont általános megdöbbenést a Qanon elméletek nyilvánosságra hozatalával váltott ki, a tömeg hangosan követelte, hogy hagyják végigmondani a mondanivalóját, a szervezők azonban ezt kockázatosnak ítélték és letessékelték a színpadról. 

Török Lajos nyugalmazott tűzoltóparancsnok után Péter Jones ingatlanszakértő is felszólalt, aki a Hősök terén a kovidkamu ürügyén lezárt határok miatt ugyanabban az időben tiltakozó 2000-es tömeg üzenetét hozta, a peticio.hu oldalon a határzár ellen futó internetes petíciót hirdette.

Dr. Pócs Alfréd ortopédsebész, a Magyar Orvosi Kamara Heves Megyei elnöke, aki a koronaexoszóma hisztéria elejétől az emberek megnyugtatásáért küzd és az orvosi szakma felelősségére hívja fel a figyelmet , az igazság és a szeretet törvényét nevezte meg legfőbb törvénynek. Állítása szerint, amíg egy kovidos "beteg" 100 millió adófizetői forintot emészt fel, egy rákos gyereknek csak ennek töredéke jut. A legutóbbi, a Világbank honlapján megjelenő, 2018-as, COVID - 19-nek címkézett állami tranzakciók miatti Facebook botrányra is utalt, majd Aranyosi Ervin versével búcsúzott. 

Dr. Tamasi József a gyerekek teszteléséről, a kontaktkutatásról beszélt, a COVID 19 kórképről, a lélegeztetőgép egészségügyi kockázatáról, valamint arról a gazemberségről, hogy pont a gyerekeket választották ki a következő riogatási hullám áldozatául, annak ellenére, hogy a gyerekek között egyetlen kamuvírusos sem volt és most sincsen. A kovid jelenség tervezett jellegét, ugyanakkor az igazság R értékét, azaz a "ragályosságát" hangsúlyozta. 

A rendezvényt dr. Gődény zárta, kifejezve, hogy akármilyen ellenséges lesz is majd a mainstream újvilágrend lakájmédia, mi nem megyünk sehova, mert ez az ország a mi országunk (normálisan gondolkozó, az újvilágrend helyett a normalitást választó többségé). 

Az "Állítsuk meg a koronaexoszóma pánikot! Nem a kötelező oltásra!" valamint a testvéri "Masszív ellenállás" Facebook csoportok tagjai a rendezvény ideje alatt sem tétlenkedtek, és közel 450 támogató aláírást szedtek össze 11, a Nemzeti Választási Bizottsághoz benyújtandó népszavazási kezdeményezéshez, amelyek közül egy kezdeményezés dr. Matyijsik Sándor, kettő pedig Bátor Viktor nevéhez fűződik.   . 








Kapcsolódó:

Teljes videó ("Normális élethez ragaszkodók" Facebook csoport)

Tüntetés Sopronban (mediaforras.hu)


2 megjegyzés:

  1. Hatalmas kamu ez az egész virus hisztéria.az egész a demokraták találmánya volt Biden csapata el is szólta magát tavaly október 29 én hogy hatalmas járvány lesz. Ki is twittelte a csapat. Akkor még az egész vilagon senki se tudta hogy lesz valami vírus

    VálaszTörlés